Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo EMA konkurso laimėtojai

Baigėsi TAMO grupės organizuotas konkursas, kurio dalyviai galėjo laimėti visai klasei skirtas elektronines pratybas EMA. Laimingųjų sąraše – Vilniaus Filaretų pradinės, Marijampolės „Šaltinio“ pagrindinės, Molėtų pradinės, Palangos pradinės, Alytaus Šaltinių pagrindinės mokyklų moksleiviai.
Mokinius sveikino EMA personažai
Mokinius sveikino EMA personažai / Irmanto Gelūno nuotr.

Konkurse dalyvavę tėvai, atitinkamai pagal vaiko lankomą klasę, laimėjo

EMA pratybas: 2 klasei – matematikos; 3-4 klasėms – matematikos, lietuvių kalbos ir pasaulio pažinimo; 5-6 klasėms – matematikos, lietuvių kalbos ir gamta ir žmogaus. Iš daugiau nei 2000 dalyvių išrinkti penki laimingieji tėvai, su kuriais buvo susisiekta asmeniškai.

Konkursas neapsiėjo be siurprizų – pastebėję didžiulį tėvų aktyvumą konkurso organizatoriai nusprendė paskatinti daugiau aktyvių tėvų ir suteikti galimybę jų vaikų klasėms vieno pasirinkto dalyko elektronines pratybas naudoti vienerius mokslo metus. Šį paskatinamąjį prizą burtų keliu gavo ir elektronines pratybas jau bando virš 100 aktyvių klasių visoje Lietuvoje.

Bendrovės nuotr./Jūratė Mikulevičiūtė
Bendrovės nuotr./Jūratė Mikulevičiūtė

Pasak TAMO grupės ugdymo turinio vadovės Jūratės Mikulevičiūtės, tėvai labai aktyviai dalyvavo konkurse – sulaukta per 2000 dalyvių iš daugiau nei 450 mokyklų iš visos Lietuvos.

„Norėdami paskatinti tėvus aktyviau dalyvauti vaikų mokymo(si) procese, o tuo pačiu ir pradžiuginti, inicijavome konkursą, kuriame visi dalyvaujantys turėjo galimybę laimėti savo vaiko klasei EMA pratybas. Konkurse registravosi daugiau nei 2000 tėvų iš visos Lietuvos ir labai skirtingų miestų, kurių vaikai mokosi 1-6 klasėse. Konkurso metu buvo užregistruota klasių iš daugiau nei 450 Lietuvos mokyklų. Džiaugiamės, kad tėvai, kurių vaikai mokosi vienoje klasėje, bandė suvienyti jėgas ir padidinti šansus laimėti EMA pratybas. Taip pat konkurso metu patys mokytojai skatino savo klasės vaikų tėvus dalyvauti konkurse“, – pasakoja J.Mikulevičiūtė.

Ekspertė tikisi, kad kiekvienas mokinys, atlikdamas užduotis EMA pratybose, patirs mokymosi sėkmę ir pamils šauniuosius EMA personažus – pasaulio tyrinėtoją Kazimierą, sumaniąją Gabrielę ir svajoklį Antanuką bei SAFARI žvėrelius.

TAMO šiais mokslo metams pristatė elektronines matematikos, lietuvių kalbos, pasaulio pažinimo ir gamtos ir žmogaus pratybas 2-6 klasėms. Tai pirmoji tokia pažangi individualizuoto mokymo(si) priemonė. Ji yra skirta tik mokytojams, todėl individualiai EMA pratybų tėvai įsigyti savo vaikams negali.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius