Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo studentų politologų olimpiados nugalėtojai

Ketvirtadienį Lietuvos užsienio reikalų ministerijoje įvyko studentų politologų olimpiados finalinis turas, kuriame pirmąją vietą iškovojo Marius Šačikauskas.
Marius Šačikauskas
Marius Šačikauskas / URM nuotr.
Temos: 1 Studentai

Nugalėtojas bus pakviestas dalyvauti Demokratijų bendrijos šalių užsienio reikalų ministrų susitikime Vilniuje liepos 1 d., kuriame beveik tūkstančio politikų ir svečių iš viso pasaulio akivaizdoje bus įteiktas geriausio Lietuvos jaunojo lyderio apdovanojimas, teigiama išplatintame pranešime.

Politologijos olimpiada yra vienas iš lyderius iš viso pasaulio vienijančios organizacijos „Jaunųjų lyderių forumas“ kartu su Užsienio reikalų ir Švietimo ir mokslo ministerijomis inicijuoto konkurso mokiniams ir studentams „Jaunieji lyderiai“ etapų, skirtas atrinkti geriausią jaunąjį lyderį -studentą. Olimpiados dalyviai šiandien įveikė teorinių žinių testą, dalyvavo debatuose. Antrąją ir trečiąją vietą užėmė atitinkamai Ignas Kalpokas ir Tomas Statkevičius.

Geriausius atrinko vertinimo komisija: URM ambasadorė ypatingiems pavedimams Ina Marčiulionytė, Seimo narys, Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Arvydas Anušauskas, žurnalistas Aurimas Perednis, akademikas Giedrius Česnakas ir Jaunųjų lyderių forumo pirmininkė Viktorija Bražiūnaitė. Olimpiados laimėtojus pasveikino ir apdovanojo Lietuvos
užsienio reikalų ministras Audronius Ažubalis.

Pirmajame tryliktosios politologų olimpiados etape Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje kovo 22 d. varžėsi visi norą pareiškę studentai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius