Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmasis Ekonomikos forumas Baltijos šalių studentams vyks kovo 17–19 dienomis Rygoje

Su ekonomika ir verslu susijusių studijų krypčių studentai iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos yra kviečiami dalyvauti Ekonomikos forume Baltijos šalių studentams. Jo metu vyks paskaitos, seminarai ir darbas grupėse anglų kalba.
Pirmasis Ekonomikos forumas Baltijos šalių studentams vyks kovo 17–19 dienomis Rygoje.
Pirmasis Ekonomikos forumas Baltijos šalių studentams vyks kovo 17–19 dienomis Rygoje. / Organizatorių nuotr.

Pirmą kartą ekonomikos ir verslo studentai iš Baltijos šalių turės unikalią galimybę susitikti su žymiais ekonomistais, žurnalistais ir sėkmingų įmonių vadovais ir diskutuoti regiono makroekonomikos klausimais.

Forume dalyvaus tokios asmenybės, kaip Edwardas Lucasas, žurnalo „The Economist“ tarptautinių naujienų redaktoriaus pavaduotojas; Torbjörnas Beckeris, Stokholmo Pereinamųjų Ekonomikos Šalių instituto vadovas; Hardo Pajula, SEB Estija šeimos finansų ekspertas; Paulsas Raudsepsas, žymus Latvijos žurnalistas ir apžvalgininkas; Mortenas Hansenas ir Alfas Vanags, nepriklausomo tyrimų centro BICEPS ekonomistai; Inese Andersone, „GatewayBaltic“ vadovė Ir kiti.

Šiais metais forumo tema – eksportas, taigi savo patirtimi su studentais dalysis ir sėkmingai eksportuojančių Baltijos šalių įmonių „Madara“, „airBaltic“, „Silmet“ ir kitų vadovai.

Forumo tikslas yra skatinti ekonominį mąstymą, Baltijos šalių studentų bendradarbiavimą, dalijantis žiniomis apie dabartinę ekonomikos situaciją ir tai, kokie iššūkiai bei galimybės laukia mūsų šalių eksporto.

Ekonomikos forumas Baltijos šalių studentams vyks 2011 m. kovo 17–19 d. Stokholmo Aukštojoje Ekonomikos mokykloje Rygoje, Latvijoje. Detalesnę informaciją apie renginį ir registraciją galite rasti adresu www.BEFS.lv

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius