Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Politologai vėl kviečia į svečius

Sugrįžta kasmetinės, jau 16-osios, Vilniaus universiteto Studentų atstovybės Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute (VU SA TSPMI) organizuojamos Politologų dienos. Gegužės 2-5 dienomis vyksianti šventė duris atvers visiems, norintiems daugiau. Būtent tokiu šūkiu renginio organizatoriai kvies visus norinčius praplėsti savo akiratį. Šventėje netrūks provokuojančių diskusijų, veiksmo bei žinomų veidų.
TSPMI nuotr.
TSPMI nuotr.

Keturias dienas truksianti šventė dalyviams suteiks progą ne tik dalyvauti akademinėse diskusijose, susipažinti su bendruomenės aktualijomis ir gyvenimu, tačiau pasiūlys ir didelę gausą pramogų.

Savo nišą atrasti galės visi, nes kiekviena renginio diena pasiūlys kažką naujo. Politologų dienose akiratį praplėsti norinčius svečius pasitiks žurnalistai Andrius Tapinas, Donatas Puslys, komunikacijos „guru“ Mykolas Katkus, o futbolo aikštelėje bus galima išvysti kamuolį gainiojančius Seimo narius.

Pirmoji renginio diena, gegužės 2, skirta ištroškusiems akademinės diskusijos. Būtent todėl svečiai sugūžės ne į politologų tvirtovę Vokiečių gatvėje, o į Mokslinės komunikacijos ir informacijos centrą (MKIC) Saulėtekyje. Čia žiniasklaidos atstovai bei ekspertai bandys išsiaiškinti tikrąją šios srities misiją politinėje erdvėje. Diskusijoje dalyvaus akademikai Nerijus Maliukevičius ir Deimantas Jastramskis, viešųjų ryšių ekspertas Mykolas Katkus, žurnalistas Vykintas Pugačiauskas bei kiti.

Trečiadienį renginio dalyviai galės pasisemti kūrybiškumo idėjų. Diskusijos persikels į Vokiečių gatvę, Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institutą, o čia filosofas Gintas Karalius ir muzikantas Algirdas Fediajevas kalbės apie muziką ir jos svarbą Vietnamo karo kontekste. Vėliau svečius kalbėti apie Afrikos problemas ir būtinybę jai padėti kvies Šv. Tomo Moro klubas.

Ketvirtadienį, bendruomeniškumui skirtą dieną, su studentais savo „nesėkmės“ istorijomis dalinsis autoritetai – instituto direktorius Ramūnas Vilpišauskas bei instituto alumni, IT technologijų agentūros vadovas Vytenis Škarnulis. O apie Lietuvą ir jos kūrimo perspektyvas kalbės Metų valstybės kūrėjo plyta apdovanotas Andrius Tapinas bei Metų tolerancijos žmogus – Donatas Puslys.

Paskutinė šventės diena bus orientuota į dalyvius, norinčius daugiau veiksmo. Nuo pat ankstyvo ryto S. Nėries gimnazijos stadione ant žaliosios vejos bus galima išvysti LR Seimo futbolo rinktinę vedamą Lauryno Kasčiūno. Vakare, paminėję VU TSPMI Alumni draugijos gimtadienį, VU TSPMI bendruomenės nariai susitiks „Tamsta“ klube, kur visus linksmins TSPMI band‘as, „The Station“ su Mykolu Katkumi bei geriausia alternatyvios muzikos grupe šiemet pripažintas „Solo Ansamblis“.

Kviečiame dalyvauti renginiuose, nes PoDi’17 – norintiems daugiau!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius