Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasideda antrasis priėmimo į papildomąsias teisės studijas VU TF etapas

Liepos-rugpjūčio mėnesiais Vilniaus universiteto Teisės fakultetas (VU TF) tęsia dokumentų priėmimą į papildomųjų (išlyginamųjų) teisės studijų programą. Tai jau trečius metus organizuojamos tokio pobūdžio studijos skirtos neuniversitetinį teisės krypties išsilavinimą turintiems kolegijų absolventams.
Vilniaus universitetas
Vilniaus universitetas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pasak priėmimo organizatorių, šios studijos – tai galimybė sutaupyti laiko ir pinigų visiems norintiems tęsti teisės mokslus ir įgyti universitetinį teisės išsilavinimą. Todėl stojantieji kviečiami išklausyti dalykus, kurie nestudijuoti ar nepakankamai studijuoti anksčiau, bet būtini VU TF. Taip sulyginamos programos ir panaikinamos kliūtys teigiamai išlaikius studijuojamų dalykų egzaminus tęsti teisės krypties studijas trečiame fakulteto kurse, teigiama išplatintame pranešime.

Papildomųjų teisės studijų programa – tai vienerių metų trukmės nenuoseklios studijos, kurių metu studentai išklausys 10 dalykų kursą, būtiną sėkmingoms tolesnėms universitetinėms teisės krypties studijoms. Studijų programos dalykai bus dėstomi savaitgaliais fakulteto, o nuo šių metų – ir Socialinių mokslų kolegijos Klaipėdoje patalpose.

Priimant dokumentus bus atsižvelgiama į pretendento neuniversitetinių teisės krypties studijų rezultatus, studijuoti siekiančio asmens motyvaciją.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius