-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie „Sėkmės kelio“ sutarties – jau daugiau kaip du tūkst. parašų

Sparčiai daugėja pasirašiusiųjų „Sėkmės kelio“ sutartį. Virtualų parašą prie „Sėkmės kelio“ sutarties jau padėjo daugiau kaip du tūkst. abiturientų ir jau baigusių mokyklas žmonių.
Kompiuteris
Kompiuteris / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Visi, pasirašę šią sutartį, įsipareigojo branginti savo gyvenimą ir nekelti jam pavojaus; neliesti mašinos raktelių, paragavę alkoholinių gėrimų; nesipuikuoti prieš draugus sugebėjimu iki dugno paspausti greičio pedalą; priminti per drąsiai vairuojančiam draugui, kad jis – ne kelių karalius, o tik vienas iš eismo dalyvių; džiaugtis jaunyste ir eiti sėkmės keliu, vedančiu į naują gyvenimo etapą.

Sutartį pasirašyti sutiko ir Lietuvos padangės žvaigždės. Tarp jų – laidų vedėjaos Skaiva Jasevičiūtė ir Aistė Paškevičiūtė, profesionalus šokėjas Deividas Meškauskas, Zip FM laidos „Sisi“ Silvija Rindzevičiūtė, dainininkė Jurga Šeduikytė ir Jonas Nainys, geriau pažįstamas kaip Jovani.

Šešerius metus vairuojanti žurnalistė, televizijos ir radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė nusiteikus prieš vairavimą išgėrus. 26-erių mergina tikino į vakarėlius, kuriuose vartojami svaigieji gėrimai, važiuojanti be savo automobilio.

„Manau, kad tai vienas kvailesnių žmogaus poelgių, – apie vairavimą pavartojus svaigiųjų gėrimų kalbėjo S.Jasevičiūtė, klausdama, – kam rizikuoti savo ir kitų gyvenimais, ateitimi?“

„Sėkmės kelias“ – tai bendra „15min“ ir Susisiekimo ministerijos iniciatyva abiturientams. Jos metu vyresniųjų klasių moksleiviai ir jau baigę mokyklą kviečiami pasirašyti simbolinę sutartį, įpareigojančią būti sąmoningais ir atsakingai elgtis kelyje.

„Sėkmės kelio“ sutartį 15min.lt portale bus galima pasirašyti iki liepos pabaigos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius