Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projekto „Misija Sibiras‘10“ dalyviai apdrausti net nuo gyvačių įkirtimų ar vabzdžių įgėlimų

Ketvirtadienį į Sverdlovsko sritį (Rusijos Federacija) išvyksta projekto „Misija Sibiras‘10“ nariai – 20 žmonių, kurių amžius svyruoja nuo 18 iki 56 metų. Nors tai sudėtinga kelionė, ekspedicijos dalyviai gali būti ramūs, kad nelaimingų atsitikimų atvejais nepatirs papildomų finansinių išlaidų.
„Misija Sibiras‘10“ logotipas
„Misija Sibiras‘10“ logotipas / Organizatorių nuotr.

Visas keliautojų gydymo išlaidas padengs ir išmokas nelaimių atvejais skirs draudimo bendrovė „Seesam Lietuva“.

„Projekto dalyvių laukia ilga ir sunki kelionė, kurios metu jiems teks įveikti daugybę sunkumų, pasitiksiančių juos nuo civilizacijos nutolusiuose kraštuose. Įvertinę kelionės sudėtingumą, nusprendėme keliautojus apdrausti ir medicininių išlaidų draudimu, ir draudimu nuo nelaimingų atsitikimų. Jie apdrausti netgi nuo tokių retų, bet rimtesnėse kelionėse kartais pasitaikančių dalykų kaip erkinis encifalitas, gyvačių įkirtimai, vabdzdžių įgėlimai ar apsinuodijimai“, – draudimo apsaugą komentavo „Seesam Lietuva“ direktorius Marius Daugintis.

Tai jau ne pirmas kartas, kai „Seesam Lietuva“ pasitaiko užsiimti nekasdienių draudimu – šiuo metu automobiliu į Singapūrą keliauja ir kitos šios bendrovės apdraustos ekspedicijos, projekto „Vykstam.lt“, dalyviai. Prie kitų įdomesnių žmonių grupių draudimų galima paminėti ir futbolo klubų Panevėžio „Ekranas“ bei Alytaus „Vidzgiris“ komandas. Visus šiuos draudimus „Seesam Lietuva“ suteikė rėmimo pagrindais.

„Misija Sibiras“ – jau penktus metus Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos (LiJOT) organizuojama ekspedicija, kurios tikslas – aplankyti lietuvių tremties ir įkalinimo vietas. Šios yra kiek toliau nei Uralo kalnai, Sverdlovsko srityje, Sibire. Ekspedicijos nariai tvarkys lietuvių kapavietes, paminklus, susitiks su vietoje gyvenančiomis lietuvių bendruomenėmis. Šiuo projeku siekiama paskatinti jaunimą domėtis valstybės istorija ir puoselėti tautos atmintį – grįžę projekto dalyviai keliaus po šalies mokyklas ir kultūros centrus, kur pasakos apie ekspedicijoje patirtus išgyvenimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius