Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rektorius pasveikino MRU garbės daktarą laimėjus Lenkijos prezidento rinkimuose

Mykolo Romerio universiteto (MRU) rektorius prof. Alvydas Pumputis pasveikino Universiteto garbės daktarą Bronislawą Komorowskį laimėjus Lenkijos prezidento rinkimuose.
Alvydas Pumputis
Alvydas Pumputis / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Sveikinimo laiške rektorius palinkėjo B.Komorowskiui sėkmės ir tvirtybės išrinkus į šį svarbų ir atsakingą postą. A.Pumputis taip pat išreiškė įsitikinimą, kad Mykolo Romerio universiteto garbės daktarui tapus Prezidentu santykiai tarp Lietuvos ir Lenkijos tik dar daugiau sutvirtės.

Bronislawui Komorowskiui garbės daktaro vardas Senato nutarimu buvo suteiktas 2008 m. sausio 4 d. už demokratijos stiprinimą, demokratinių vertybių ir geros kaimynystės santykių puoselėjimą.

Garbės daktaro regalijos tuometiniam Lenkijos Seimo maršalkai B.Komorowskiui buvo iškilmingai įteiktos Universiteto senato posėdyje, jo vizito Lietuvoje 2008 m. sausio 14 d. metu.

Bronislawą Komorowskį ir jo šeimą su Mykolo Romerio universitetu sieja glaudus ryšys. Lenkijos Prezidento iniciatyva MRU absolventai buvo kviečiami stažuotis Varšuvos universitete. Jo sūnus – Tadeusz Jan Komorowski 2005 – 2006 mokslo metais studijavo Mykolo Romerio universiteto Teisės fakultete pagal Socrates Erasmus programą. Universiteto dėstytojų atsiminimu, T.J. Komorowski buvo pavyzdingas, stropus studentas, pasižymintis komunikabilumu, žingeidumu, papildomai domėjęsis Lietuvos kultūra, jos istorija.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius