Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Roko operoje „Viduramžiai rytoj“ – studentų protestas

Vilniaus universiteto Matematikos ir informatikos fakulteto studentai, griaudami visus įmanomus mitus apie susikausčiusių „tiksliukų“ įvaizdį, gegužės 6 d. kviečia į gyvo garso muzikinį projektą. Šių metų roko operos „Viduramžiai rytoj“ vienintelis pasirodymas įvyks Ūkio banko teatro arenoje (Olimpiečių g. 3, Vilnius).
Roko operoje „Viduramžiai rytoj“ – studentų protestas.
„G&G Sindikatas“ / Vytauto Lukšio nuotr.

Po roko operos sceną užvaldys „G&G Sindikatas“ ir „Skyders“. Na, o patys ištvermingiausieji galės išlieti jėgas kartu su iki paryčių grosiančiu Kym Wild (Metal on Metal).

Roko opera „Viduramžiai rytoj“ – jau dvyliktoji. Šiemet ją režisuoja du skirtingų specialybių studentai (aktorystės ir matematikos), o visą kūrybinę grupę sudaro apie šimtas žmonių, kurie jau kelis mėnesius energingai siekia padaryti kuo įspūdingesnį renginį.

Futuristiški viduramžiai kaip pagrindinė tematika pasirinkti ne veltui, šitaip išreiškiama pagrindinė šių metų projekto idėja – netradicinis studentų protestas prieš išaugusias aukštojo mokslo kainas, „protų nutekėjimą“ į užsienį bei skelbiamą „tamsiųjų amžių“ pradžią. Idėja atskleidžiama remiantis avangardiška bei mįslinga didvyriškos kovos istorija...

Žiūrovus džiugins talentingi muzikantai bei vokalistai, sudėtinga choreografija, spalvingi ir išradingi kostiumai, dekoracijos. Tikimasi, jog šių metų projektas „Viduramžiai rytoj“ nustebins net pačius įnoringiausius bei visko mačiusius žiūrovus.

Bilietų kainas ir daugiau informacijos apie renginį rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius