Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rudens fiestoje“ – linksmos studentiškos nuotaikos

Rugsėjo 1-oji – naujo gyvenimo etapo pradžia kiekvienam pirmakursiui. Studijų metais kiekvienas patirs ir išmoks bene daugiausiai per visą gyvenimą. Kaip žinia, šis laikotarpis taip pat yra ir pats linksmiausias, o kad jo pradžia tai atspindėtų, Kauno technologijos universiteto studentų atstovybė (KTU SA) organizuoja „Rudens fiestą“. KTU studentai tris dienas galės dalyvauti įvairiuose, tik jiems skirtuose, renginiuose. „Rudens fiestoje“, išlaikančioje savas tradicijas, bet vis atsinaujinančioje skirtingais renginiais, kasmet dalyvauja apie 1000 studentų.
„Rudens fiestos“ akimirka
„Rudens fiestos“ akimirka. / Organizatorių nuotr.

Pirmąją dieną susipažinę su universitetu ir būsimais grupės draugais, visi KTU pirmakursiai galės nemokamai praleisti smagų vakarą naktiniame klube „Combo“. Ši fiestos dalis skirta tik pirmakursiams, todėl vakaro metu tvyros puiki naujo žingsnelio gyvenime nuotaika. Renginio dalyvių lauks smagios užduotys, kurių laimėtojai bus apdovanoti prizais. „Pernai teko dalyvauti žaidime, kurio metu reikėjo atspėti KTU SA prezidento svorį – laimėtais marškinėliais džiaugiuosi ir šiandien“, – įspūdžiais dalijosi dabar jau antrakursis Linas. Vakarėlyje koncertuos elektro-rock grupė „Happyendless“, o šventės kulminacija – fakyrų „Ugnies valdovai“ šou. O kad krepšinio gerbėjai nepraleistų galimybės dalyvauti pirmakursių vakare, jiems ne tik bus suteikta galimybė stebėti Pasaulio vyrų krepšinio čempionato varžybas, bet ir dalyvauti lažybose spėjant rezultatą.

Prabudus po smagaus vakaro, rugsėjo 2-ąją, KTU studentų organizacija BEST (Board of European Students of Technology) ir telekomunikacijų įmonė AB „TEO LT“ renginiu „Žaliosios komunikacijos“ kviečia atkreipti visuomenės (ypač aktyviausios jos dalies – studentų) dėmesį į tai, kad atliekos turi būti perdirbamos ir gali atgimti naujų, įdomių daiktų forma. Studentai iš telekomunikacijų įrangos dalių kurs paveikslus ant didelių (1 x 1,5 m.) faneros lakštų. „Iš sukurtų paveikslų bus sudėliotas milžiniškas koliažas, pretenduojantis patekti į Lietuvos rekordų knygą“, – neslėpė ambicijų KTU BEST prezidentė Raminta Petrauskaitė.  Į renginį, kuris vyks KTU Studentų miestelyje, taip pat galima atnešti nenaudojamos telekomunikacijų įrangos.

Įrodžiusi, kad nebenaudojamos atliekos gali atgimti nauja forma, KTU SA lauks visų KTU studentų Studentų laisvalaikio centre (SLC) (Studentų g. 69). Čia pirmakursiai galės susipažinti su SLC jiems siūlomomis galimybėmis, dalyvauti žaidimų vakare, stalo futbolo turnyre ir stebėti krepšinio varžybas dideliame ekrane. Susirinkusieji bus vaišinami arbata ir sausainiais bei turės puikią progą pajusti šiltą SLC atmosferą, kurią kuria studentų grafičiu išpieštos sienos, atskiros patalpos su stalais mokytis ar minkštais baldais, puikiai tinkančiais poilsiui. Visa tai mokslo metais čia sukviečia daugybę studentų.

Rugsėjo 3 d. klubas „Combo“ vis dar alsuos vasaros nuotaikomis ir prisidėti kvies visus studentus. Renginyje „COMBO La Femme On Air“ jaukioje prieplaukoje, šalia tyvuliuojančio Nemuno, dviejose scenose pasirodys „69 danguje“, „Junior“, „Studentės“, „Olialia pupytės“, SISI (Zip FM) bei „Soundsbeauty“. Pirmieji 300 studentų su LSP į renginį pateks tik už 9 litus!

„Gaila, kad jau nebe naujokas“, – neslėpdamas nostalgijos vieno socialinio tinklo komentaruose apie renginį nuomone dalijosi studentas Povilas Nemūra.

Kas gali būti geriau, nei linksmas, net tris dienas trunkantis naujų mokslo metų sutikimas?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius