Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savivaldybė su universitetu sukirto rankomis

Pirmadienį Klaipėdos rajono savivaldybėje buvo pasirašyta savivaldybės ir Klaipėdos universiteto bendradarbiavimo sutartis.
Klaipėdos rajonas Sigitas Karbauskis pasirašė sutartį su Klaipėdos universiteto rektoriumi Vladu Žulkumi.
Klaipėdos rajono meras Sigitas Karbauskas pasirašė sutartį su Klaipėdos universiteto rektoriumi Vladu Žulkumi. / A.Pelakausko nuotr.

Sutarties šalys, kurioms atstovo Klaipėdos rajono meras Sigitas Karbauskas ir Klaipėdos universiteto rektorius prof. habil. dr. Vladas Žulkus, siekdamos veiksmingo bendradarbiavimo studijų, tęstinio mokymosi, kvalifikacijos tobulinimo ir projektinės veiklos srityse, vadovaudamosi Aukštojo mokslo ir Vietos savivaldos įstatymais bei Universiteto statutu, pasirašė bendradarbiavimo sutartį.

Pagal šią sutartį savivaldybė įsipareigojo informuoti universitetą apie savo plėtros planus ir problemas, specialistų kompetencijos tobulinimo poreikius bei studentų praktikos galimybes, siūlyti dalyvauti mokymo ir projektinės veiklos paslaugų pirkimo konkursuose, padėti organizuoti savivaldybės ir jai pavaldžių institucijų specialistų kvalifikacijos tobulinimą, gyventojų tęstinį mokymąsi, universiteto studentų praktiką, mokslinių bei magistro darbų rengimą ir kt.

Universitetas savo ruožtu įsipareigojo analizuoti savivaldybės plėtros ir specialistų kvalifikacijos tobulinimo bei gyventojų tęstinio mokymosi poreikius, rengti studijų bei kvalifikacijos tobulinimo programas, pagal savivaldybės įvardytas svarbias problemas formuoti universiteto bakalauro ir magistro studijų darbų temas, taip pat pagal suderintą poreikį siųsti į savivaldybę arba jai pavaldžias institucijas studentus atlikti praktikos, kviesti dalyvauti savivaldybę universiteto renginiuose ir kt.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius