Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Studentai siūlo kauniečiams drąsiai nerti į verslo vandenis

Verslą galima sulyginti su povandeniu pasauliu, kuriame nestinga ryklių, tačiau gali išgyventi ir smulkios žuvelės. Ar jus traukia verslo vandenys? O ar galėtumėte juose išlikti? Ant kokių idėjų kabliuko gaudytumėte savo klientus?
VšĮ „Versli Lietuva“
Kauno kolegija kviečia į renginius, skirtus Verslo dienai. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tokius vaizdingus palyginimus pasitelkę Kauno kolegijos studentai provokuoja jaunuosius kauniečius ir lapkričio 10 dieną kviečia dalyvauti atviruose renginiuose, kurie skirti verslo dienai paminėti.

Lapkričio 10 dieną 10-13.30 val. tikra verslo idėjų fiesta rengiama moksleiviams. Kauno kolegijos Verslo vadybos fakultete (Pramonės pr. 20) vyks Kauno miesto vidurinių mokyklų ir gimnazijų mokomųjų moksleivių bendrovių mugė, kurioje šios pristatys pačias netikėčiausias ir kūrybingiausias verslo idėjas.

Tą pačią dieną nuo 12 val. ne tik moksleiviai, tačiau ir vyresnio amžiaus kauniečiai kviečiami dalyvauti paskaitoje „XXI amžiaus mityba: galimybės ir iššūkiai“, kurioje technologijos mokslų daktarė Gitana Alenčikienė atskleis ateities maisto pramonės paslaptis ir perspektyvas. Paskaita vyks Verslo vadybos fakulteto 231 auditorijoje (Pramonės pr. 20).

„Nerkim į verslo vandenis!“ – galiausiai ragina Kauno kolegijos Verslo vadybos fakulteto studentai ir siūlo dalyvauti specialioje akcijoje, kuri vakarop organizuojama Kauno prekybos or laisvalaikio centre „Mega“. Trečiadienį 17 – 18 valandomis į prekybos centrą prie garsiojo akvariumo užsukę lankytojai turės galimybę išsiaiškinti, ar yra pakankamai verslūs – jiems tereiks sudalyvauti tam tikroje apklausoje ir atlikti testą. Pagal gautus rezultatus apklausos organizatoriai patars prekybos centro lankytojams, ar verta žengti į verslą.

„Nebijokite, tai tikrai nebus egzaminas,“ – ramina akcijos sumanytoja, Kauno kolegijos Verslo vadybos fakulteto dėstytoja Birutė Leonienė ir skatina visus apsilankiusius kuo aktyviau atlikti testą, kuriuo bus tikrinamos tam tikros savybės, reikalingos sėkmingam verslininkui. „Juk visuomenėje gyvas stereotipas, kad kauniečiai iš prigimties turi „verslininko gyslelę“, tačiau ar tikrai? Kartais patirtis rodo ką kita,“ – pastebi akcijos koordinatorė. „Šiais laikais, kad galėtume išgyventi, verslus turi būti kiekvienas žmogus, o verslu yra tas, kuris sugeba pastebėti įvairias galimybes,“ – teigia B.Leonienė.

Taip pat prekybos centro lankytojams organizuojamas nemokamas koncertas. Akcijos lankytojus linksmins ir gero džiazo dainomis rudenišką nuotaiką bandys praskaidrinti Kauno kolegijos dainavimo studijos merginos, pasirodymus rengs šokių grupės DANCE 4 FANS: D.O.T. , S-team, Sky-OH-7, hip hopo ritmu gyvenimo tiesas dėstys atlikėjas MNFST, neįtikėtinas burnos kaip muzikos instrumento galimybes demonstruos Beat-box atlikėjas Liutauras Vyšniauskas. Magiškus triukus rodys iliuzionistas Nicholas Kin.

Renginių ciklą „Verslo dienos 2010“ ketvirtąjį kartą organizuoja Kauno kolegijos Verslo vadybos fakulteto studentai ir dėstytojai, siekdami populiarinti verslo studijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius