Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Studente, pasitik Tarptautinę studentų dieną su gausybe nemokamų renginių

Tarptautinę studentų dieną, lapkričio 17 dieną, Lietuvos studentų atstovybių sąjunga (LSAS) kviečia studentus švęsti kartu bei pasinaudoti specialiais pasiūlymais studentams bei daugybe nuolaidų visoje Lietuvoje.
LSP
LSP / Barake.lt nuotr.
Temos: 1 Studentai

„Studentai visada buvo ir bus pati aktyviausioji visuomenės dalis, turinti įvairiausių idėjų, skatindama kartu kurti studentiškos visuomenės šventes, būti pilietiška ir kūrybiška. Šiemet kviečiame studentus šiek tiek pailsėti po įpusėjusio semestro bei dieną, skirtą tik studentams, praleisti pagal kiekvieno studento individualius poreikius“, – sako LSAS prezidentas Arūnas Markas.

Pasaulinės studentų dienos proga šalies studentai galės nemokamai aplankyti gausybę muziejų didžiausiuose šalies miestuose (Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje ir Panevėžyje), kino teatrus, atsipalaiduoti žaisdami boulingą su būriu draugų. Taip pat, norintiems pasiklausyti muzikos – kviečiame bilietus į dueto iš JAV Guy Davis & Professor „Louie“ įsigyti už perpus mažesnę kainą.

Vakarėjant, studentišką vakarą su studijų draugais LSAS kviečia švęsti įvairiuose klubuose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje nemokamai.

Daugiau informacijos apie Tarptautinės studentų dienos specialius pasiūlymus bei nuolaidas studentams rasite interneto svetainėje nuolaidos.lsas.lt.


Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius