Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ELSA Lietuva kviečia į studentų teisminės inscenizacijos konkursą „STart 2010“!

Kiekvienais metais didelio dalyvių ir žiūrovų antplūdžio sulaukiantis, ELSA Lietuva organizuojamas teisminės proceso inscenizacijos konkursas „STart“ šiemet švenčia jau 11-tąjį gimtadienį.
ELSA Lietuva kviečia į studentų teisminės inscenizacijos konkursą „STart 2010“!
ELSA Lietuva kviečia į studentų teisminės inscenizacijos konkursą „STart 2010“! / ELSA nuotr.
Temos: 1 Studentai

Metai iš metų renginio temos tampa vis įdomesnės, yra paliečiamos naujos ir aktualios teisės srities problemos. 2010 metų tema – farmacijos teisė. Tai – mažai tyrinėta sritis, su kuria jaunieji teisininkai turės unikalią progą susipažinti tiek teoriškai, tiek praktiškai, o įgytos žinios padės tobulėti ar atrasti save farmacijos teisės srityje ir prisidėti prie šios teisės populiarinimo.

ELSA Lietuva ragina nepraleisti progos ir visų kursų teisės studentus išbandyti savo jėgas naujoje srityje – dalyvauti teisminio proceso inscenizacijoje „STart 2010“. ELSA Lietuva ieško drąsių, aktyvių ir sumanių žmonių, tad būk vienas iš jų!

„STart 2010” vyks trimis turais. Atrankinis turas vyks raštu sprendžiant uždavinį, o pusfinalis ir finalas – žodinio teisminio nagrinėjimo forma. Bus vertinamos ne tik dalyvių teorinės žinios, bet ir originalumas, retorikos įgūdžiai, etikos laikymasis ir kalbos kultūra. Patys geriausi bus apdovanoti vertingais rėmėjų prizais, o nugalėtojų pora tradiciškai keliaus stažuotis į tarptautines institucijas, todėl nedvejok ir paskubėk!

Registracija vyks el. paštu start.registracija@gmail.com nuo kovo 8 d. iki kovo 25 d. Registruojamasi komandomis, kurias sudaro du studentai. Internetinis puslapis: http://mcc.elsa-lithuania.org. Maloniai kviečiame dalyvauti!

„STart 2010“ atrankinis turas – kovo 26d. Pusfinalis – balandžio 17d. Finalas – gegužės 1d.

Daugiau Studnetų blogo naujienų rasite čia. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius