-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Studentų stalo futbolo čempionate – VGTU auklėtinių triumfas

Šeštadienį vykusiame Lietuvos studentų stalo futbolo čempionate – „Paysera studentų lygoje“ – triumfavo Vilniaus Gedimino Technikos Universiteto (VGTU) studentai. Čempionais tapo verslo vadybos fakulteto studentas Antanas Švelnikas ir Rapolas Jamontas, studijuojantis fundamentinius mokslus.
Studentų stalo futbolo čempionatas
Studentų stalo futbolo čempionatas / Lauryno Komžos, Lino Žemgulio nuotr.

„Labai maloniai jautėmės po finalinio mačo. Teigiamos emocijos užplūdo važiuojant iš turnyro, tik tada atsitokėjome ir supratome, kad ką tik laimėjome didelį turnyrą ir futbolo stalą, kuris yra didžiausias mūsų laimėtas prizas. Čempionatas buvo „uber kietas“ visais aspektais. Ypač gerai organizuotas, mačai nevėlavo, žaidė daug komandų ir, kas labai maloniai nustebino, tarp jų buvo krūva naujų dalyvių“, – džiaugėsi turnyro nugalėtojai.

VIDEO: „Paysera studentų lyga“. Lino Justice vaizdo klipas

Baltą „Garlando“ futbolo stalą laimėję vaikinai apsisprendė, kad didysis prizas atsidurs net ne pas vieną iš jų, o pas Antano merginą – laimėtojų namuose nėra pakankamai erdvės didžiuliam prizui patalpinti. „Stalo tikrai nežadame parduoti, naudosime jį treniruotėms“, – teigė vaikinai.

6 valandas trukusiame čempionate prie 9 sportinių „Garlando“ futbolo stalų žaidė 74 studentai iš 15 Lietuvos aukštųjų mokyklų ir 29 fakultetų. Daugiausiai studentų atstovavo Vilniaus aukštosioms mokykloms, atvyko kelios komandos iš Šiaulių, Kauno ir Alytaus.

„Ruošėmės ilgai ir kruopščiai tam, kad užtikrintume puikias sąlygas žaidėjams bei pakeltume šį čempionatą į naują kokybės lygį. Manome, kad tai mums pavyko. Dėkojame dalyviams už nuostabią atmosferą ir pažadame grįžti su studentų čempionatu kitąmet“, – turnyru džiaugėsi Simonas Jakubauskas, „Paysera studentų lygos“ organizatorius.

Sudėjus 6 stipriausių kiekvienos aukštosios mokyklos auklėtinių asmeninius taškus, paskelbti fakultetai ir aukštosios mokyklos, turinčios geriausius stalo futbolo žaidėjus. Daugiausia taškų sukaupė VGTU universiteto studentai, antroje vietoje liko Vilniaus Universiteto (VU) studentai, o trečioje – Tarptautinės teisės ir verslo aukštosios mokyklos (TTVAM) auklėtiniai.

Aukštosios mokyklos fakultetu, kurio auklėtiniai yra geriausi stalo futbolininkai tarp Lietuvos studentų, buvo pripažintas VGTU Fundamentinių mokslų fakultetas, antroje vietoje liko TTVAM Vadybos ir teisės fakultetas, o trečiąją vietą užėmė VU Tarptautinio Verslo Mokykla.

„Paysera studentų lygos“ čempionai A. Švelnikas (VGTU) ir R. Jamontas (VGTU) pergalę finale iškovojo prieš Karolę Virbickaitę (VU) ir Dominyką Rimkevičių (Mykolo Romerio Universitetas). Trečioje vietoje liko Kristijono Adomėno (TTVAM) ir Tomo Rudaičio (VGTU) komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius