Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Suskubkite registruotis į LT Big Brother mentorystės projektą

Paskutinių kursų student dėmesiui: suskubkite registruotis į LT Big Brother mentorystės projektą. Sulaukus susidomėjusių studentų prašymų, registracijos laikotarpis į LT Big Brother projektą pratęsiamas iki balandžio 21 d.
Rašymas
Rašymas / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Studentai

Šeštąjį sezoną pradedantis ir sekmės istorijomis stebinantis mentorystės projektas LT Big Brother – unikali galimybė studentams lietuviams iš viso pasaulio pasisemti žinių iš mentoriais tapusių patyrusių lietuvių profesionalų jau pasiekusių karjeros aukštumų savo srityse ir dirbančių įvairiose pasaulio šalyse.

LT Big Brother – unikali galimybė studentams lietuviams iš viso pasaulio pasisemti žinių iš mentoriais tapusių patyrusių lietuvių profesionalų

Šiemet dalyvaujantys beveik 200 mentorių savo patirtį sukaupė tokiose pasaulyje žinomose kompanijose ir organizacijose kaip Pasaulio bankas, Morgan Stanley, J. P. Morgan, Ernst & Young, McKinsey & Co, Deloitte, Samsung, YPlan, BlackBerry, Barclays, Citigroup, ir daugelyje kitų. Projekte dalyvaujantys mentoriai ir studentai įsikūrę visame pasaulyje – nuo Silicio slėnio iki Japonijos ir Australijos.

Lietuvoje ir užsienyje paskutiniuose kursuose studijuojantis jaunimas kviečiamas registruotis ČIA

Daugiau informacijos apie LT Big Brother projektą ir jo sėkmes istorijas rasite tinklapyje www.ltbigbrother.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius