Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tavo saldaus keršto mokytojui valanda – Mokytojo diena

Širsti ant anglų kalbos mokytojo(s), kuri(s) tavęs nieko neišmokė? Arba tiesiog spirgi kaip nori, jog ji(s) nors kartą atsidurtų tavo vietoje ir pabandytų įveikti velniškai sudėtingą testą? Tavo saldaus keršto valanda išaušo. Spalio 5 – Mokytojo dieną, kai legaliai tampi mokytoju, o pastarasis prisimena karčią mokinių kasdienybę, gali mesti iššūkį savo mokytojui(-ai) ir patikrinti jo(s) žinias!
„Viščiuko eksperimentas“ padės tau susidaryti tikrąjį įspūdį apie savo dėstytojo(s) kompetenciją.
„Viščiuko eksperimentas“ padės tau susidaryti tikrąjį įspūdį apie savo dėstytojo(s) kompetenciją. / „London International School of Languages“ nuotr.

Anglų kalbos mokykla „London International School of Languages“, rengianti moksleivius abitūros, IELTS, CAE, TOEFL ir kitiems anglų kalbos egzaminams, reikalingiems norint studijuoti užsienyje, paruoš beveik identišką testą tam, kurį laikytum stodamas į užsienio universitetus. Mokytojo dieną tau tereiks išdidžiai jį pakišti išspręsti savo anglų kalbos mokytojui(-ai). Kompetentingam pedagogui, kuris pasitiki savo žinios – tai puiki atrakcija. Neskubėk nusiminti, jei mokytoja(s) ims išsisukinėti, vardindamas šimtus priežasčių, kodėl jam(jai) nevertėtų spręsti tavo duoto testo! Čia pasitarnaus viešumas. Niurzgantys, kad neturi laiko, nenori, serga tuojau pat bus ne tik išvadinti bailiais viščiukais, bet ir paskelbti viščiukų sąrašuose socialiniame tinkle „Facebook“. Juk netiki, kad tavo mokytoja(s) galėtų iškęsti tokią gėdą ir pasakyti tau NE? „Viščiuko eksperimentas“ padės tau susidaryti tikrąjį įspūdį apie savo dėstytojo(s) kompetenciją.

London International School of Languages nuotr./Viačiuko eksperimentas padės tau susidaryti tikrąjį įspūdį apie savo dėstytojo(s) kompetenciją.
„London International School of Languages“ nuotr./„Viščiuko eksperimentas“ padės tau susidaryti tikrąjį įspūdį apie savo dėstytojo(s) kompetenciją.

Taigi, jau dabar skleisk žinią apie judėjimą „Is Your English Teacher a Chicken?“, o spalio 5 dieną susitiksime skaičiuoti viščiukų.

Beje, trumpa instrukcija, ką turi padaryti:

1. Tapk Londonisl.com draugu socialiniame tinkle „Facebook“ ir sek naujienas;
2. Užsimink mokytojui apie artėjantį testą;
3. Atsargiai užklausk, ar mokytoja(s) priims šį tavo iššūkį;
4. Lauk Mokytojo dienos;
5. Mokytojo dienos rytą parsisiųsk testą iš www.chickentest.lt ir pakišk jį mokytojui;
6. Palygink mokytojo(s) atsakymus su Londonisl.com pateiktais;
7. Pranešk Londonisl.com, ar tavo mokytoja(s) viščiukas, o gal vis dėlto ne?
8. Būk vienas iš šio judėjimo ambasadorių iki kitų metų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius