Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tik trečiadienį Vilniuje – Tarptautinių studijų dienos

Trečiadienį, spalio 13 d., nuo 10.00 iki 18.00val. abiturientai, studentai, moksleiviai ir tiesiog norintys studijuoti geriausiuose pasaulio universitetuose ir mokyklose, laukiami sostinės viešbutyje „Radisson Blue Lietuva“ konferencijų centre (Konstitucijos pr. 20) surengtose „Tarptautinių studijų dienose“.
Studentai
Studentai / Photos.com nuotr.

Antrą kartą Lietuvoje rengiamose „Tarptautinių studijų dienose“ ir vėl daugiausia dėmesio bus skiriama tam, kas labiausiai aktualu Lietuvoje – įvairių pakopų aukštajam mokslui užsienyje, kuris, beje, daugelyje šalių yra vis dar nemokamas.

Kaip teigiama išplatintame pranešime, čia bus ne tik aiškinami būsimiems studentams aktualūs dalykai, tokie kaip stojamųjų egzaminų reikalavimai, studijų kokybė, stipendijos bei paskolos, tačiau ir rengiami seminarai apie konkrečių universitetų paraiškų teikimo procedūras, tarptautinius egzaminus ir pan. Tiesa, šiais metais parodoje dalyvaus kur kas daugiau prestižinių universitetų ir aukštųjų mokyklų iš Didžiosios Britanijos, Šveicarijos, Australijos, Švedijos, Estijos ir kt. šalių nei pirmojoje parodoje. Tarp parodos dalyvių bus ir itin retų bei išskirtinių svečių. Pavyzdžiui, į organizuojamas „Tarptautinių studijų dienas“ šiais metais nusprendė atvykti ir dvylikos universitetų koncorsiumas „Study in Scotland“, valdantis tokio lygio aukštąsias mokyklas kaip Edinburgo universitetas, Glazgo universitetas, Karalienės Margaret universitetas, Škotų karališkoji muzikos ir teatro akademija bei kt.

Tradiciškai „Tarptautinių studijų dienose“ prisistatys tarptautinės kalbų mokyklos, taip pat – vidurinįjį išsimokslinimą teikiantys koledžai ir mokyklos, kurių moksleiviai išskirtinai ruošiami geriausioms pasaulio aukštosioms mokykloms. Bus pristatomi ir įvairūs užsienio kalbų kursai Lietuvoje bei užsienyje, taip pat nauja ir sparčiai pasaulyje populiarėjanti laisvalaikio leidimo forma – kalbų turizmas, kai pavyzdžiui, sportuojant, kopiant į kalnus ar žvalgantis po egzotiškas vietoves irgi mokoma kalbų.

Visi lietuvaičiai, kuriems aktuali informacija apie kokybišką ir nebrangų mokslą užsienyje, turėtų paskubėti, mat renginys Vilniuj e truks tik vieną dieną – „Tarptautinių studijų dienos“ jau rytoj iškeliaus į kitų Baltijos valstybių sostines Rygą ir Taliną.

„TARPTAUTINIŲ STUDIJŲ DIENAS“ Vilniuje organizuoja American English School (AMES) kartu su „BALTIC COUNCIL for International Educations“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius