Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasario 23–24 dienomis studentai galės balsuoti bet kurioje savivaldybėje

Lietuvos studentų atstovybių sąjunga (LSAS) informuoja, kad studentai, kurie rinkimų dieną negali atvykti balsuoti į rinkimų apylinkę, gali balsuoti iš anksto vasario 23–24 dienomis 8–20 val. bet kurios savivaldybės pastate.
Balsavimas
Balsavimas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Balsuojant iš anksto su savimi būtina turėti rinkėjo pažymėjimą, kurį galite atsispausdinti iš Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) interneto svetainės http://www.vrk.lt/lt/rinkejo-korteles-spausdinimas.html, bei asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą – pasą arba asmens tapatybės kortelę.

LSAS ragina išreikšti savo nuomonę rinkimuose, tačiau atkreipia dėmesį, jog prieš balsuojant būtina atsakingai susipažinti su politinių partijų bei nepartinių kandidatų siūlomomis rinkiminėmis programomis, anksčiau nuveiktais darbais bei pasiektais rezultatais, o ypač – su kandidatų nuostatomis dėl švietimo bei regioninės jaunimo politikos vystymo, nes tai įtakoja kiekvieną jauną žmogų visuose Lietuvos regionuose.

Studentai, nespėję dalyvauti išankstiniame balsavime arba iki vasario 16 dienos nesikreipę į savo mokymo įstaigos administraciją dėl prašymo pateikimo apylinkės rinkimų komisijai įrašyti juos į apylinkės, kurios teritorijoje yra mokymo įstaiga, rinkėjų sąrašą, tai padaryti galės savo gimtuosiuose miestuose vasario 27-ąją dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius