-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

VGTU Studentų atstovybė dėstytojų ir studentų partnerystę puoselėja netradiciniais būdais

Vilniaus Gedimino technikos universitete (VGTU) šiomis dienomis jaučiamas azartinis šurmulys – prasidėjo ilgai lauktas studentų ir dėstytojų boulingo turnyras Fundamentinių mokslų fakulteto dekano taurei laimėti.
Vilius Morkūnas
Vilius Morkūnas / VGTU SA nuotr.

Tai jau antrus metus organizuojamas renginys, suteikiantis galimybę universiteto akademinei bendruomenei betarpiškai bendrauti ir bendradarbiauti, siekiant bendro tikslo ne tik studijų metu, bet ir kovojant dėl pergalės žaidime.

Turnyro metu beveik 200 dalyvių (komandomis iš keturių studentų ir dėstytojo) trimis etapais rungiasi tarpusavyje. Papildomame etape aštuonios daugiausia taškų surinkusios grupės žaidžia dėl geriausiųjų vardo ir pereinamosios fakulteto taurės.

,,Šis projektas rengiamas norint tiek dėstytojus, tiek studentus bent kelioms dienoms atitraukti nuo kasdienės rutinos bei suteikti galimybę vakarus praleisti bendraujant tarpusavyje, dalintis geromis emocijomis netradicinėje aplinkoje. Siekiame, jog bendradarbiavimas, net ir ridenant boulingo kamuolius, palaipsniui ugdytų visos VGTU akademinės bendruomenės vieningumą bei supratimą, jog visi esame šios bendruomenės dalis.“ – sako VGTU SA prezidentas Vilius Morkūnas.

Studentų atstovybė džiaugiasi, jog daugelis komandų intensyviai ruošiasi turnyrams – gaminasi originalius marškinėlius, kuria šūkius, skanduotes ir papildomai treniruojasi, norėdami kuo geriau pasirodyti.

Renginio pirminė idėja praeitais metais buvo inicijuota Fundamentinių mokslų fakulteto dekano profesoriaus habilituoto daktaro Antano Čenio. Šiemet jaučiamas dar didesnis susidomėjimas žaidimu, tad studentų atstovai pasiryžę išsaugoti šią tradiciją ir kitąmet.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius