Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 30

Nuo gegužės 1-osios keisis kai kurių Vilniaus autobusų maršrutai ir tvarkaraščiai

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad nuo šių metų gegužės 1 dienos, keisis 50 ir 59 maršrutų trasos, kitų maršrutų tvarkaraščiai. Siekiant pagerinti Bajorų rajono...
Autobusas su Jono Basanavičiaus atvaizdu
Autobusas su Jono Basanavičiaus atvaizdu / Vilniaus sav. nuotr.

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad nuo šių metų gegužės 1 dienos, keisis 50 ir 59 maršrutų trasos, kitų maršrutų tvarkaraščiai.

Siekiant pagerinti Bajorų rajono susisiekimą viešuoju transportu, buvo atlikti keleivių srautų tyrimai 50 autobusų maršrute. Atliktus tyrimus , nustatyta, kad šio maršruto užsukimas į Santariškes nėra efektyvus. Todėl buvo nuspręsta, kad nuo gegužės 1 dienos, 50 Antakalnis-Didlaukio g.- Santariškės-Bajorai maršruto autobusai važiuodami į Bajorus nebeužsuks į Santariškes, todėl sutrumpės kelionės laikas. Santariškių rajoną aptarnauja didelė dalis kitų maršrutų, tame tarpe ir du greitųjų autobusų maršrutai.

Taip pat, nuo gegužės 1 dienos,  59 Grigiškės-Lazdynai-Laisvės pr.-Žvėrynas maršruto autobusai, važiuodami į Grigiškes ir iš jų, nevažiuos pro Lazdynų ligoninę. Dėl to, sutrumpės kelionės laikas,. Grigiškių gyventojai į Lazdynų ligoninę galės atvykti 29 Grigiškės-Lazdynai-Savanorių pr. maršruto autobusais, o nuo Laisvės pr. į ligoninę važiuoja  55 maršruto autobusai.

Be to, nuo gegužės 1 dienos keisis 1G, 2G, 3G, 4G, 5G, 6G, 13, 28, 29, 32, 50, 59, 61, 75 ir 82 maršrutų autobusų tvarkaraščiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius