Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 07

Ruošiantis festivaliui „Vilnius šviečia“ laikinai neveiks Bernardinų sodas

Nuo spalio 10 d. 12.00 val. iki spalio 11.d 19.00 val. dėl paruošiamųjų festivalio „Vilnius šviečia“ darbų laikinai neveiks Bernardinų sodas. Tuo metu Maironio gatvėje gali sulėtėti eismas, nes bus gabenama festivalio įranga. Siekiant išvengti spūsčių, gyventojams rekomenduojama rinktis kitą maršrutą. Organizatoriai atsiprašo už nepatogumus ir kviečia atvykti į festivalį.
Vilnius
Vilnius / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Bernardinų sode „Vilnius šviečia” šviesos atgaivins negirdėtus arba jau pamirštus sodo prisiminimus. Bus pristatomos 3D vaizdo projekcijos, šviesos instaliacijos, interaktyvios šviesos pramogos – tai bus papildyta įdomiais faktais iš parko istorijos. Lankytojų taip pat lauks interaktyvūs žaidimai, muzikos ir šviesos šou bei netikėti atradimai. Festivalio metus bus atkurtas kadaise veikęs kino teatras ir šokių aikštelė.

Šviesos festivalis „Vilnius šviečia” 2014. spalio 11 d. 19.00–23.00 val. vyks Bernardinų sode ir Pilaitės rajone.

Festivalio lankytojų taip pat lauks šviečianti staigmena. Pagrindinis festivalio rėmėjas ruošia įspūdingo dydžio šviesos instaliaciją, kuria bus galima dalintis ir skleisti šviesą ne tik sode, bet ir už jo ribų. Lankytojai galės pasiimti dalelę „šviesos“ su savimi ir parsinešti namo, o gal padovanoti draugui.

„Vilnius šviečia” organizatoriai rekomenduoja apsirengti šiltai, automobilius palikti toliau nuo parko. Gyventojai taip pat kviečiami atsinešti savo šviesos – prožektorius, ciklopus, įsisegti atšvaitus – ir taip tapti festivalio dalimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius