Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 20

Vakarinėje Vilniaus dalyje – naujas prekybos parkas

Pasikeitė vakarinė Vilniaus miesto dalies teritorija, nuo šiandien įgavusi naujų bruožų – Ukmergės ir Bieliūnų gatvių sankirtoje atsidarė naujas prekybos parkas „DomusPro“.
Prekybos parko „DomusPro“ atidarymas
Prekybos parko „DomusPro“ atidarymas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šalia vienos pagrindinių miesto transporto arterijų – Ukmergės g. – duris atvėrė naujas 7,5 tūkst. kvadratinių metrų prekybos parkas, kuris buvo statomas taip, kad vilniečiai, miesto svečiai ir aplinkiniai gyventojai turėtų kuo patogesnį  ir jaukesnį traukos centrą.

„Noriu pasidžiaugti, kad pirmas statybų etapas užbaigtas sklandžiai ir pagal numatytą planą. Statant šį objektą mūsų prioritetas buvo paprastumas, patogumas ir gyventojų bei nuomininkų darni kaimynystė“, – pabrėžė bendrovės „TK Development Lietuva“ generalinis direktorius Rapolas Latvys.  

Prekybos parko atidaryme dalyvavęs Vilniaus savivaldybės Administracijos direktorius Valdas Klimantavičius pastebėjo, kad nuo  paskutinio susitikimo, kai šioje vietoje buvo pasodintas simbolinis medelis, praėjo vos daugiau nei pusė metų, o šiandien jau matomas puikus rezultatas.

26 naujos parduotuvės ir 200 naujų darbo vietų – po vienu stogu. Be abejonės, tai smarkus impulsas vystyti veiklai Ukmergės gatvėje, - sakė V.Klimantavičius.

„26 naujos parduotuvės ir 200 naujų darbo vietų – po vienu stogu. Be abejonės, tai smarkus impulsas vystyti veiklai Ukmergės gatvėje, kuri yra viena svarbiausių Vilniaus mieste. Taip pat  tai – puikus impulsas tolesnei vakarinės miesto dalies plėtrai. Vilniaus mero Artūro Zuoko, visų vilniečių vardu noriu padėkoti investuotojams, ypač Danijos investicijų bendrovės „BPT“ fondui „BPT Baltic Opportunity Fund“. Šis prekybos parkas yra pirmoji ir, tikiu, sėkminga „BPT“ investicija Vilniuje. Lauksime jūsų su naujais pasiūlymais,  naujais projektais. Ačiū, kad tikite Vilniumi, o mes pasistengsime padaryti viską, kad Jūsų noras investuoti būtų dar didesnis!“, – sakė V. Klimantavičius.

Danijos investicijų bendrovės „BPT“ atstovas Tarmo Karotam  patikino, kad jie yra patenkinti šiuo nauju ir investicinę grąžą garantuojančiu objektu, kuris kelią didelį investuotojų susidomėjimą, ypač turint omenyje patrauklią jo vietą mieste  – šalia būsimo Vakarinio aplinkkelio.

„Per 9 intensyvaus darbo mėnesius mums pavyko  užtikrinti aukščiausius kokybės standartus ir gerą atmosferą pastate būsimiems nuomininkams. Šiandien jau galiu atskleisti ir tai, kad dar šiais metais kartu su mūsų investuotojais planuojame įsigyti  papildomo komercinės paskirties nekilnojamojo turto Baltijos šalyse“, – nauja žinia pasidalino „BPT“ atstovas T. Karotam.  

Iki kitų metų pirmo ketvirčio pabaigos planuojama užbaigti ir antrojo etapo statybų darbus. Po jų, „DomusPro“ teritorija sieks 12 000 tūkst. kvadratinių metrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius