-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 12

Vilniuje prasidėjo paroda „Amber Trip 2014“

Vilniuje, viešbučio „Radisson Blu Hotel Lietuva“ konferencijų centre ( Konstitucijos pr. 20) atidaryta keturias dienas – nuo kovo 12 iki 15 dienos – truksianti XI Tarptautinė Baltijos juvelyrikos paroda „Amber Trip 2014“.
Romas Adomavičius „Amber Trip 2014“ parodoje
Romas Adomavičius „Amber Trip 2014“ parodoje / Vilniaus sav. nuotr.

„Tai – didžiausia specializuota juvelyrikos paroda Baltijos šalyse, svarbus kasmetinis įvykis visiems juvelyrams. Ir mūsų miestas jau akivaizdžiai tapo Baltijos regiono juvelyrikos sostine. Tad, sveikinu visus, atvykusius į gintaro miestą! Vilniaus miesto savivaldybė jums, gerbiami parodos dalyviai ir svečiai, užsakė puikų orą, – juk gintaras, tai, visų pirma, saulė, šiluma, šviesa – visa, ko mums taip trūksta po žiemos.

Parodos dalyviams linkiu užmegzti gerus partnerystės ryšius, naudingus kontaktus, lankytojus kviečiu pasigrožėti puikiais meno kūriniais, o   parodos svečiams linkiu pačių geriausių emocijų, įspūdžių ir pavasariško oro mūsų mieste“, – sakė parodos kasmetinės globėjos – Vilniaus  miesto savivaldybės – laikinai einantis Vilniaus mero pareigas Romas Adomavičius.

Paroda skirta juvelyrams profesionalams, dizaineriams, gamybos organizatoriams ir praktikams, technologinių gaminių, prietaisų, įrenginių gamintojams. Kaip ir kasmet, parodoje bus pristatomos naujausios pramonės technologijos, moderni technika.

Lankytojai galės susipažinti su naujausiomis tendencijomis šioje grožio industrijos srityje,  pamatyti naujausius pasaulio profesionalių juvelyrų darbus, įsigyti ar užsisakyti išskirtinių autorinių papuošalų, juvelyrinių akmenų.

Parodos dienomis vyks ir  tarptautinis juvelyrikos meno konkursas. Juvelyrai-menininkai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Suomijos, Nyderlandų, Lenkijos, Vokietijos ir kitų šalių pristatys darbus, sukurtus konkrečiam asmeniui. Konkurso žiuri komisija, atsižvelgdama į pagrindinius šiuolaikinio meno kanonus, svarbiausiu vertinimo kriterijumi laikys meninę kūrinio vertę.

„Amber Trip” – ne tik komercinis renginys, bet ir įdomus bei aktualus  seminarų tematika. Ilgamete darbo su juvelyrika patirtimi dalinsis žinomiausi jos atstovai iš Lietuvos, Rusijos, Vokietijos, Lenkijos, Švedijos, Suomijos. Taip pat bus aptariamos juvelyrikos verslo tendencijos atskirose šalyse.

Parodos atidaryme dalyvavo LR Seimo, Vyriausybės vadovai ir atstovai, ambasadoriai ir kiti svečiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius