Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min.lt istoriją apie šuns egzekuciją cituoja dailymail.co.uk ir thesun.co.uk

Ketvirtadienį 15min.lt skaitytojai informavo, kad istorija apie nuo tilto numestą šunelį atsidūrė ir populiariame Didžiosios Britanijos naujienų tinklalapyje dailymail.co.uk. bei dienraščio „The Sun“ svetainėje.
Daily mail puslapis
Daily mail puslapis

Nuorodos į straipsnius „The Sun“ ir „Daily mail“.

Beje, „Daily Mail“ pažymi, kad už tokios jautrios temos paviešinimą portalas 15min.lt sulaukė net Lietuvos policijos padėkos.

Primename, kad portalas 15min.lt buvo pirmasis, kuris informavo Lietuvą apie žiaurią egzekuciją, įvykdytą ant tilto per Dubysą. 15min.lt redaktorius informavo skaitytojas ir paprašė paviešinti medžiagą apie nusikaltimą skaitytojų naujienų portale ĮKRAUK. 

Vėliau ši istorija sulaukė ir plataus tarptautinio atgarsio.  

Egzekucijos filmuota medžiaga po 15min.lt publikacijų greitai dingo iš pirminių šaltinių, tačiau šimtai kopijų žaibiškai pasklido po visą pasaulį.

Į „Google“ paieškos langą angliškai įvedus keletą su šia tema susijusių raktinių žodžių, ekraną užpildo šimtai rezultatų.

Užsienio žiniasklaidos priemonių atstovai skambina ir rašo į Lietuvą elektroninius laiškus, teiraudamiesi šios istorijos smulkmenų ir naujienų.

Teigiama, kad informacija apie žiaurų poelgį su šuneliu pasiekė net radikaliais žygiais už gyvąją gamtą garsėjančią pasaulinę organizaciją PETA (angl. People for the Ethical Treatment of Animals – „Žmonės už etišką elgesį su gyvūnais“).

Lietuvoje ir už jos ribų nuskambėjusio nusikaltimo auka – nuo tilto Jurbarko rajone numestas šuniukas – jį prižiūrinčių veterinarų teigimu, yra tikras laimės kūdikis. Iš nemažo aukščio numestas šunelis ne tik išgyveno, bet ir išvengė rimtų kaulų lūžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius