-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai kupiškėnei šuns nepavyko pakarti – užkapojo jį kirviu

Kupiškio rajono Uoginių kaimas šiurpsta nuo savaitgalį įvykdytos kiemsargio Tarzano egzekucijos. Kaimiečių ausyse vis dar skamba šuns aimanos, jie negali pamiršti vaizdo, kai Tarzano kraujas varvėjo nuo 42 metų Almos Lendzbergienės rankų.
Kirvis
Kirvis / Photos.com nuotr.

Paprašyta kaimyno nudaigoti jo namus sergėjusį šunį, A.Lendzbergienė nutarė jį pakarti vielos kilpoje. Tai padaryti moteriai nepavyko, tad uoginiškė šunį pribaigė kirvio kirčiais į galvą, antradienį rašo „Lietuvos žinios“.

A.Lendzbergienė „Lietuvos žinioms“ prisipažino, kad sumanymas nugalabyti šunį kilo, kai ji su kaimynu Kęstučiu Baržinsku ir šio motina tuštino degtinės butelį. Baržinskų namus saugojo du šunys, šeimininkai nutarė, kad vieno reikia atsikratyti. K.Baržinskas kruvino reikalo imtis nepanoro, tad paprašė jį sutvarkyti kaimynės Almos.

K.Baržinskas parūpino metalinę vielą, o A.Lendzbergienė ją užnėrė šuniui ant kaklo ir čia pat, kaimyno kieme, bandė karti. Vilkšunio būta pernelyg sunkaus, todėl egzekucija nepavyko. Tada K.Baržinskas atnešė ir kaimynei įdavė kirvį. Moteris kelis kartus vožė šuniui per galvą ir šis krito negyvas.

Netrukus A.Lendzbergienė sulaukė gamtos apsaugos inspektoriaus, kuris ją nubaudė 150 litų bauda. „Sakė, kad baudžia už šiurkštų elgesį su gyvūnais. Barė, kad pasirinkau netinkamą būdą atsikratyti Tarzano“, – teigė moteris. Jis prisipažino inspektorių tikinusi, kad gailisi dėl savo poelgio, tačiau iš tiesų jai labiau gaila 150 litų. Moteris jau apskaičiavo, kad už šiuos pinigus būtų nusipirkusi net porą paršelių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius