Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kolumbijos futbolininkas pasielgė kaip besmegenis – iš aikštės išspyrė apakintą ir šoko ištiktą pelėdą (video)

Kolumbijos futbolo klubo „Deportivo Pereira“ gynėjas Luisas Moreno sukėlė žiūrovų ir kolegų pasipiktinimą, kai per rungtynes su „Atletico Junior“ spyrė į pelėdą, nežinia iš kur atsidūrusią aikštėje.
Luisas Moreno išspyrė iš aikštės bejėgį paukštį.
Luisas Moreno išspyrė iš aikštės bejėgį paukštį. / Kadras iš „YouTube“

Incidentas įvyko praėjusį sekmadienį Barankiljos miesto stadione. Iš pradžių į ant vejos atsidūrusį paukštį netyčia pataikė spirtas kamuolys. Pamatęs tai, teisėjas sustabdė žaidimą, kad paukštį būtų galima išnešti už aikštės ribų. Tačiau 29 metų panamietis L.Moreno nieko nelaukdamas priėjo prie bejėgio paukščio ir spyrė į jį taip stipriai, kad pelėda nulėkė kelis metrus.

Stadione susirinkę žiūrovai į šį L.Moreno poelgį reagavo kurtinamu švilpimu, o abiejų komandų žaidėjai negailėjo karčių žodžių. Po varžybų L.Moreno mėgino teisintis, kad spyrė į pelėdą norėdamas patikrinti, ar ji nuskris. Stadioną jam palikti teko lydimam gausios policininkų apsaugos.

Specialistų nuomone, į stadioną patekusi pelėda prarado orientaciją dėl didžiulio triukšmo ir ryškaus apšvietimo. Dėl to buvo sutrikusi ir paukščio reakcija – jis praktiškai buvo bejėgis svetimoje aplinkoje ir negalėjo išvengti spyrio.

Po incidento veterinarijos centro specialistai atvyko į stadioną, paėmė ir išsivežė nuskriaustą pelėdą. Pasak jų, paukštis buvo ištiktas trauminio šoko, sužaloti vidaus organai. Kaip pranešė colombiareports.com, antradienį dėl sutrikusio kvėpavimo pelėda nugaišo, nors veterinarai ir stengėsi ją išgydyti.

Leidinys taip pat primena, kad pelėda yra „Atletico Junior“ komandos talismanas, tad L.Moreno poelgis tik dar labiau įsiutino šios komandos sirgalius. Deja, Kolumbijos žiniasklaida pabrėžia, kad už šį žiauraus elgesio su gyvūnu atvejį tūkstančių žiūrovų akivaizdoje L.Moreno gali sulaukti tik simbolinės bausmės.

Pagal šios šalies įstatymus jis gali būti įkalintas nuo vieno iki trijų mėnesių arba gali būti skirta nuo 5 tūkst. iki 50 tūkst. pesų (nuo 6,48 iki 64,8 litų) bauda. Vietos gyvūnų teisių aktyvistai tvirtina sieksiantys, kad L.Moreno būtų priverstas atsakyti už nusikaltimą.

VIDEO: jugador del pereira patea lechuza en el metropolitano ante JUNIOR

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius