Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kvebeke nusikaltėliai pavogė ne tik sunkvežimį, bet ir tigrą bei du kupranugarius

Sunkvežimis, kurio dengtoje puspriekabėje buvo du kupranugariai ir Bengalijos tigras, buvo pavogtas iš motelio stovėjimo aikštelės Kvebeko provincijoje, Kanadoje, pranešė AFP.
Pavogtasis sunkvežimis, kuriuo vežti gyvūnai
Pavogtasis sunkvežimis, kuriuo vežti gyvūnai / bowmanvillezoo.com nuotr.

Nusikaltimas įvykdytas sekmadienį. Kaip pasakojo zoologijos sodo „Bowmanville Zoo“ atstovai,  vairuotojai buvo apsistoję nakvoti motelyje, o ryte nerado nei sunkvežimio, nei savo antro automobilio. Vėliau policija rado antrąjį automobilį, tačiau sunkvežimis pradingo be pėdsakų.

Zoologijos sodas pažadėjo 20 tūkst. dolerių premiją už informaciją, kur gali būti gyvūnai. Vien už įrodymus, kad gyvūnai yra gyvi ir jiems niekas negresia, pažadėtas 2 000 JAV dolerių atlygis. Specialistai baiminasi, kad dėl karšto oro tigras Jonas ir kurpanugariai Toddas bei Shawnas gali pastipti dehidratavę.

Paieškos vyksta ne tik Kvebeko teritorijoje, bet ir gretimose Ontarijo bei Naujojo Bransviko provincijose. Į jas įtraukti keli šimtai policijos pareigūnų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius