Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Be2gether“ ruošiasi futbolo čempionatui

Paskutinį birželio savaitgalį į festivalį „Be2gether“ vyksiantys dalyviai turėtų pasirūpinti ne tik palapinėmis, bet ir sportiniais bateliais, nes Norviliškių pievas aistringiau nei betkada užvaldys futbolas.
Futbolas „Be2gether“ 2009 metais
Futbolas „Be2gether“ 2009 metais / „Be2gether“ nuotr.

Visas tris dienas dideliuose ekranuose bus transliuojamos Pasaulio futbolo čempionato rungtynės, o specialiai įrengtoje aikštelėje vyks „Puma“ futbolo turnyras, kuriam komandas galima registruoti jau dabar, teigiama pranešime spaudai.

„Pietų Afrikoje prasidėjus Pasaulio futbolo čempionatui, prie visą planetą apėmusios manijos prisidėsime žaisdami ir stebėdami varžybas festivalyje. Futbolą prie Norviliškių pilies žaidžiame jau ketvirtus metus, tačiau šiemet tikimės ypač didelio dalyvių aktyvumo. Jei susirinks bent 20 komandų, pažadame surengti ir „Be2gether“ futbolo čempionatą, o nugalėtojus apdovanoti vertingais prizais“, – pasakojo futbolo turnyro partneriai Sekmadienio futbolo lyga.

Visi festivalio dalyviai, norintys žaisti „Be2gether“ futbolo turnyre, kviečiami registruoti savo komandas iki birželio 18 d. Registraciją galima rasti oficialioje festivalio svetainėje: www.b2g.lt .

Penktadienį ir šeštadieni festivalio „Be2gether” teritorijoje planuojamos pogrupių varžybos, o sekmadienį stipriausios komandos susirungs didžiajame finale. Sekmadienį kamuolio spardymo įgūdžius išbandys ir „Be2gether“ pramogų, menų organizatoriai, dalyviai bei muzikantai, tarpk kurių ne paslaptis, kad yra nemažai futbolo mylėtojų.

Birželio 25 – 27 d. festivalyje „Be2gether“ veiks kelios dešimtys kūrybinių erdvių, meno dirbtuvės, teatro pasirodymai, žaidimai. Dviejose didelėse festivalio scenose ir klubinėje scenoje koncertuos pusė šimto atlikėjų iš viso pasaulio, tarp kurių garsieji „Empire Of the Sun“, „Skunk Anansie“, Roots Manuva, „Ruble“ ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius