Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Be2gether“ festivalyje koncertuos KGB agentų persekiota grupė „WhoMadeWho“ (video)

Pastaruosius mėnesius Europos muzikos scenose šėlę „WhoMadeWho“, pailsėję nuo intensyvaus koncertinio turo, jau ruošiasi kelionei į Lietuvą. Kitą savaitgalį muzikos ir meno festivalyje „Be2gether“ grosiantys danai spėlioja, kokie netikėtumai bus šių gastrolių metu, nes grupės turuose jų niekuomet netrūksta.
Grupė „WhoMadeWho“
Grupė „WhoMadeWho“ / Organizatorių nuotr.

„Gastrolėse nuolat pakliūname į netikėčiausias situacijas, pavyzdžiui, iš Maskvos mus kažkodėl išlydėjo kažkokie KGB agentai... Tačiau, kai kalba eina apie audringus vakarėlius – esame nesustabdomi. Na, nebent visus Europos oro uostus uždaro koks nors ugnikalnis, bet Lietuvoje juk tai negresia?“, – šmaikštavo grupės „WhoMadeWho“ muzikantai.

Populiarus Danijos elektroninio roko trio „WhoMadeWho“ neseniai grįžo iš gastrolių po Europą, kur vedė iš proto Ispanijos, Italijos, Vokietijos, Slovėnijos ir kitų šalių publikas. Grupė koncertuoja visame pasaulyje ir bendradarbiauja su tokiomis žvaigždėmis, kaip „Daft Punk“, „Hot Chip“, „LCD Soundsystem“ ar „Queens of the Stoneage“.

Jau birželio 25-27 nesustabdomoji danų trijulė „WhoMadeWho“ šėls muzikos ir meno festivalyje „Be2gether“. Dviejose didelėse scenose ir „ZIP FM“ klubo palapinėje koncertuos pusė šimto atlikėjų iš viso pasaulio, tarp kurių garsieji „Empire Of the Sun“, „Skunk Anansie“, Roots Manuva , „Ruble“, Killa Kela & DJ First Rate, „Silence family“ ir kiti. Norviliškių pievose veiks kelios dešimtys įvairių meno ir pramogų erdvių.

„WhoMadeWho“ video linkėjimas laukiantiems „Be2gether”:

VIDEO: Who made who greetings for be2gether festival

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius