Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbtas pirmas „Be2gether“ koncertuosiančių grupių ketvertukas (video)

Jau ketvirtasis muzikos ir meno festivalis „Be2gether“, prie Norviliškių pilies nugriaudėsiantis birželio 25 – 27 dienomis, pristato pirmuosius savo atlikėjus.
Grupė „Empire Of The Sun“
Grupė „Empire Of The Sun“ / Organizatorių nuotr.

Startiniame festivalio muzikiniame ketvirtuke puikuojasi viena madingiausių šiandienos grupių – australai „Empire Of The Sun“. Debiutinį albumą prieš keletą metų išleidę „Empire Of The Sun“ pateko į BBC sudarytą geriausių naujų muzikantų ketvertuką „Sounds of Music 2009“.

Prestižiniuose „Brit Awards 2010“ apdovanojimuose jie gavo dvi nominacijas ir dabar gali džiaugtis karšiausių Australijos atlikėjų vardu. Be stulbinamai greitos sėkmės visame pasaulyje ir autoritetingiausių muzikos vertintojų liaupsių, „Empire Of The Sun“ dar labiau visus pribloškia savo gyvais pasirodymais. Kosminiai kostiumai, šokančios kardžuvės ir ryškiaspalvis šviesų šou.

VIDEO: Empire of the Sun - Live!

Šiek tiek sunkesnės muzikos mylėtojus į festivalį kviečia roko žvaigždės iš Didžiosios Britanijos „Skunk Anansie“. Nominuoti ne vienam „MTV Europe Awards“ apdovanojimui, „Skunk Anansie“ gastroliavo su „U2“, „Aerosmith“, Lenny Kravitz, „Rammstein“, „Muse“, koncertavo Nelsonui Mandelai ir Dalai Lamai. 1999-aisiais, vokalistei Skin pradėjus solinę karjerą, grupė buvo iširusi, tačiau pernai „Skunk Anansie“ griausmingai sugrįžo su geriausių dainų rinkiniu „Smashes and Trashes“ ir visiškai nauju kūriniu „Because of You“.

 

VIDEO: Skunk Anansie Because of You Kerrang! Exclusive

Dar vieni paskutinį birželio savaitgalį įvyksiančio festivalio svečiai – elektroninio roko trio iš Danijos „WhoMadeWho“. Tris albumus, iš kurių paskutinis „The Plot“ pasirodė vos pernai, išleidusi grupė gali girtis tokiais gerbėjais kaip „Daft Punk“, „Hot Chip“, „LCD Soundsystem“ ar „Queens of the Stoneage“ ir kitais. Pamišusi dėl muzikos įvairovės, „WhoMadeWho“ trijulė savo kompozicijose derina punk, stoner rock, electro, disco stilius ir su skeletų arba angelų kostiumais pasirodantys scenoje veda iš proto didžiausių Europos festivalių publikas.

Lietuvišką muziką startiniame ketverte atstovauja gimtadienį švenčiantys „Silence Family“. Tokių muzikos ir vaizdo hitų kaip „I'll Be Gone“, „Who's Shot the Silence?!“, „Free“, „Journey“, „Mano“ autoriai visuomet garantuoja skoningą ir stilingą pasirodymą. Vidis, Mario Basanov, Jazzu, Leon Somov, Few Nolder patys save vadina elektroninės muzikos orkestru. Scenoje šis elektroninės muzikos elitas kompiuteriais ir įvairiausiais akustiniais instrumentais šaltus elektrinius kuždesius priverčia atgyti.

VIDEO: SILENCE FAMILY. LIVE 04/12/2009

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius