Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Empire Of the Sun“ savo turą po Europą pradės Lietuvoje (video)

Jau birželio 25 d. muzikos ir meno festivalyje „Be2gether“ įspūdingą spalvų ir muzikos šou surengs iš Australijos atvyksiantys ryškieji „Empire Of the Sun“. Lietuva bus pirmoji stotelė atlikėjų koncertiniame ture po Europą.
Luke'as Steele'as
Luke'as Steele'as / Grupės archyvo nuotr.

„Į Lietuvą atvyksiu ne vienas, mane lydės žmona ir dukrelė. Tai bus pirmas mūsų vizitas jūsų šalyje, o „Be2gether“ bus mūsų turo po Europą pradžia“, – sako grupės „Empire Of the Sun“ vokalistas Luke Steele.

Viena madingiausių pasaulio grupių festivalyje „Be2gether“ surengs unikalų gyvą pasirodymą, kuriame netrūks ryškiaspalvių kostiumų, šviesų ir galingo garso. Kosmiškos „Empire Of the Sun“ vizualizacijos bus rodomos didžiausios raiškos kada nors Lietuvoje naudotame ekrane, kuris festivalio scenoje bus sumontuotas specialiai grupės pasirodymui.

„Iš pradžių neplanavome koncertuoti festivaliuose, nes pasiruošimas vienam pasirodymui užima labai daug laiko, tačiau tikimės, kad „Be2gether“ pavyks įgyvendinti visus savo sumanymus. Mūsų šou bus tarsi karnavalinis maskaradas, kuriame susilies muzika, vaizdas ir šėlstanti minia. Norėčiau, kad visi į koncertą ateitų išsitraukę iš spintų ryškiausius kostiumus ir įsilietų į Saulės Imperiją“, – į festivalio dalyvius kreipiasi L.Steele.

Birželio 25–27 d. festivalyje „Be2gether“ dviejose didelėse festivalio scenose ir „ZIP FM“ klubo palapinėje koncertuos pusė šimto atlikėjų iš viso pasaulio, tarp kurių „Skunk Anansie“, Roots Manuva , „Ruble“, Killa Kela & DJ First Rate, Silence family ir kiti. Norviliškių pievose veiks kelios dešimtys įvairių meno ir pramogų erdvių: G. Ivanausko teatras, molinis festivalio miestas, purvo baseinas, „Bossaball“ turnyras, futbolas, masinės vestuvės ir daugybė kitų.

VIDEO: Empire of the Sun - Live!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius