Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norviliškėse – scenų statymo metas

Už 80 km nuo Vilniaus esančiose Norviliškių pievose šalia Baltarusijos sienos jau pluša keli šimtai darbininkų, kyla naujas mažas miestas su scenomis. Šį savaitgalį čia nugriaudės didžiausias Lietuvoje muzikos ir meno festivalis „Be2gether“.
Statybos Norviliškėse
Statybos Norviliškėse / Organizatorių nuotr.

Keliasdešimties hektarų ploto teritorijoje iki savaitgalio išdygs dvi didelės scenos, palapinių miestelis, įsikurs daugiau nei pusė šimto meno ir pramogų erdvių, savo vietas įkurs įvairūs barai ir kavinės. Netrukus čia atvyks beveik 300 savanorių, kurie festivalio metu rūpinsis tūkstančiais „Be2gether“ dalyvių.

Festivalis vyks prie pat Baltarusijos sienos, todėl organizatoriai įspėja visus, vyksiančius į „Be2gether”, nepamiršti asmens tapatybės dokumento. Visame pasienio ruože bus susitirpintas saugumas, pasieniečiai atidžiai tikrins, ar nesivežama nelegalių medžiagų. Šiemet taip pat bus tikrinama atsivežamo alkoholio kiekis vienam asmeniui.

„Festivalis kiekvienais metais praeina be didelių incidentų, neabejoju, kad šiemet į renginį taip pat susirinks pozityviai nusiteikę žmonės ir neiškils jokių problemų. Draugiškai raginame visus linksmintis atsakingai ir kartu sukurti saugią erdvę sau ir šalia esantiems“, – sako „Be2gether” festivalio direktorius Renatas Načajus.

Visa „Be2gether” teritorija bus stebima vaizdo kameromis, festivalio metu budės keli šimtai apsaugos darbuotojų, tvarką saugos raitoji policija bei kinologai. Tam, kad festivalis teiktų tik džiaugsmą, būtu lengva atsipalaiduoti ir mėgautis švente, prieš vykstant į Norviliškes festivalio organizatoriai visų prašo perskaityti „Be2gether“ dalyvio taisykles, kurias galima rasti www.b2g.lt.

Jau šį savaitgalį vos 80 kilometrų nuo Vilniaus vyksiančiame festivalyje „Be2gether“ dviejose didelėse festivalio scenose ir „ZIP FM“ klubo palapinėje koncertuos pusė šimto atlikėjų iš viso pasaulio, tarp kurių garsieji „Empire Of the Sun“, „Skunk Anansie“, Roots Manuva , „Ruble“, Killa Kela & DJ First Rate, Silence family ir kiti. Norviliškių pievose veiks kelios dešimtys įvairių meno ir pramogų erdvių: G. Ivanausko teatras, molinis festivalio miestas, purvo baseinas, „Bossaball“ turnyras, futbolas, masinės vestuvės ir daugybė kitų.

Vos 80 kilometrų nuo Vilniaus vyksiančiame festivalyje „Be2gether“ dviejose didelėse festivalio scenose ir „ZIP FM“ klubo palapinėje koncertuos pusė šimto atlikėjų iš viso pasaulio, tarp kurių garsieji „Empire Of the Sun“, „Skunk Anansie“, Roots Manuva , „Ruble“, Killa Kela & DJ First Rate, Silence family ir kiti. Norviliškių pievose veiks kelios dešimtys įvairių meno ir pramogų erdvių: G. Ivanausko teatras, molinis festivalio miestas, purvo baseinas, „Bossaball“ turnyras, futbolas, masinės vestuvės ir daugybė kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius