Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Medus – natūrali drėkinamoji priemonė jūsų veidui

Kiekviena moteris svajoja apie švytinčią, jokių trūkumų neturinčią veido odą. Daugelis įžymybių tam pasiryžę išleisti išties didžiules pinigų sumas.
Medus
Medus / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 3 Medus Lūpos Grožis

Tačiau, pasirodo, jog tam, kad galėtumėte džiaugtis skaisčia ir lygia veido oda, tikrai nereikia išleisti daug pinigų. Pakanka atsidaryti savo virtuvinę spintelę ir pasidaryti drėkinamąjį kremą pačioms.

Stop kadras iš Youtube.com/Beyonce vaizdo klipe „Love On Top“
Stop kadras iš Youtube.com/Beyonce vaizdo klipe „Love On Top“

Odos priežiūros ekspertė Jackie Gomez pataria vietoj didelius pinigus kainuojančių priemonių, verčiau naudoti natūralų, pačių rankomis pasigamintą mišinėlį su medumi, kuris puikiai drėkina odą net ir šaltuoju metų sezonu.

„Slaptasis daugelio įžymybių receptas, kaip išlaikyti gražią veido odą ir švelnias lūpas, – yra medus“, – tikina J.Gomez, kurios klientų sąraše puikuojasi garsiosios atlikėjos Beyonce Knowles pavardė.

„Kai atšąla oras, išsausėjusi oda ir lūpos tampa didžiule problema tiek moterims, tiek vyrams. O tam, kad oda atrodytų gražiai ir būtų nepaprastai švelni, tikrai nereikia išleisti daug pinigų. Naudodami medaus mišinėlius, atrodysite lyg milijono verta žvaigždė“, – pataria odos priežiūros ekspertė J.Gomez.

Artėjant žiemos sezonui, Jackie Gomez tinklalapyje fashionnews.com dalijasi savo mėgstamiausiu medaus mišinėlio receptu, kuris yra nepaprastai lengvai ir greitai paruošiamas, o jo galutinis rezultatas tikrai pradžiugins ne vieną.

Medaus kaukė sausai odai (užteks vienam kartui)

Jums reikės:
1 valgomojo šaukšto medaus
1 valgomojo šaukšto avokado minkštimo
1/2 valgomojo šaukšto pieno

Paruošimas:
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite medų, pieną ir avokadą. Maišykite, kol gausite vientisą masę. Mišinį užtepkite ant sausos veido odos ir palikite 10 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu. Siekdami dar geresnio rezultato, naudokite šią kaukę du kartus per savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius