Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos rinktinės duobkasys Bo McCalebbas: skirtingai nei lietuviai, mes nejautėme jokio spaudimo

Tik prieš keletą metų Makedonijos pasą gavęs amerikietis Bo McCalebbas tapo šios mažos tautos didvyriu. Visą čempionatą ant savo pečių lyderio naštą tempęs 188 cm ūgio įžaidėjas Lietuvos rinktinei tapo neįmenama mįsle.
Bo Mccalebbas
Liūdesys ir džiaugsmas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nors krepšininkas švaistė pro šalį mesdamas iš toli (vos 1/6 trit.), aštriais it peilis reidais po krepšiu jis tiesiog pjaustė lietuvių gynybą. Iki tragedija virtusių rungtynių pabaigos likus vienai minutei Lietuvos rinktinė turėjo apčiuopiamą 4 taškų pranašumą (65:61).

Tačiau tuomet kamuolį į savo rankas paėmęs B.McCalebbas nuskriejo per visą aikštę ir po akrobatinio šuolio pataikė fantastišką metimą. Po jo surengta lietuvių ataka baigėsi prarastu Šarūno Jasikevičiaus kamuoliu. Po šios nesėkmės klydo ir Dariaus Songaila, o Vlado Ilievskis išnaudojo gautą šansą į krepšį pasiųsdamas mirtiną tritaškį.

„Mes nejautėme jokio spaudimo. Tuo tarpu Lietuva jį jautė labai stipriai. Taip, jie yra stipresni. Bet tai tapo jų problema. Mes žaidėme laisvai ir laimėjome“, – po rungtynių kalbėjo B.McCalebbas.

Paklaustas apie penktadienį makedonų laukiančią akistatą su ispanais, įžaidėjas šyptelėjo: „Tai yra labai stipri komanda, žaidžianti labai agresyviai. Bet mes jų nebijome.“

Visą B.McCalebbo interviu (anglų k.) išvysite žemiau esančiame vaizdo reportaže:

VIDEO: 15min.lt - Bo McCalebbo interviu po pergalės prieš Lietuvą


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius