Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arvydas Sabonis „EuroBasket 2011“ pristatė ir Izraelyje

2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato („EuroBasket 2011“) ambasadorius Arvydas Sabonis trečiadienį pristatė čempionatą Izraelio žurnalistams, susirinkusiems Izraelio olimpiniame komitete. A.Sabonio kvietimą tiesiogiai transliavo Izraelio televizijos sporto kanalas.
Arvydas Sabonis
Arvydas Sabonis / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Po 72 metų lietuviai turi galimybę žaisti Europos pirmenybėse savo namuose. Tai nepaprastai svarbu mums. Tačiau taip pat svarbu, kad mūsų svečiai būti patenkinti varžybų ir jų organizavimo lygiu. Atvykite ir patys įsitikinkite, kaip mes sugebame švęsti krepšinio šventes“, – pareiškė A.Sabonis.

Be naujausių organizacinių darbų Izraelio žiniasklaidai, krepšinio federacijos, Olimpinio komiteto ir nacionalinės krepšinio rinktinės atstovams buvo pristatytos naujausios technologinės inovacijos, kurios veiks „EuroBasket 2011“ metu.

Tarp prezentacijos svečių buvo Izraelio olimpinio komiteto prezidentas Zvi Varshaviakas, Izraelio krepšinio federacijos vadovas Shai Shani ir šalies nacionalinės rinktinės kapitonas Talis Bursteinas. Drauge su A.Saboniu krepšinio čempionatą Lietuvoje pristatinėjo „EuroBasket 2011“ organizacinio komiteto vykdantysis direktorius Mindaugas Špokas. Sveikinimo žodį tarė ir Lietuvos ambasadorius Izraelyje Darius Degutis.

Organizatorių nuotr./Arvydas Sabonis Izraelyje
Arvydas Sabonis Izraelyje

„EuroBasket 2011“ pristatymas Izraelyje buvo šeštas toks renginys iš A.Sabonio ir „EuroBasket 2011“ organizatorių kelionių po Europą serijos. Prieš tai pirmenybės buvo pristatytos Slovėnijoje, Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Rusijoje ir Ispanijoje.

Trečiadienio vakarą Izraelio krepšinio bendruomenė buvo pakviesta į Lietuvos ambasados Izraelyje organizuotą priėmimą, skirtą „EuroBasket 2011“.

„Eurobasket 2011“ vyks rugpjūčio 31 – rugsėjo 18 dienomis šešiuose Lietuvos miestuose: Alytuje, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose (ten žais ir Izraelis), Vilniuje ir Kaune. Pirmąsyk Europos krepšinio istorijoje jame dalyvaus 24 stipriausios Senojo žemyno rinktinės.

Šią „EuroBasket 2011“ ambasadoriaus kelionę padėjo surengti Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerija, tarptautiniai Vilniaus ir Kauno oro uostai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius