Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėmesio, sirgaliai! Trečiadienį oficialiai dar bus galima įsigyti bilietų į „Eurobasket 2011“, tarp jų – ir į Lietuvos rinktinės rungtynes

Trečiadienį nuo 12 val. „Tiketa“ kasose pasirodys papildomų bilietų į 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionatą („EuroBasket 2011“). Bus galima įsigyti bilietų ir į Lietuvos rinktinės rungtynes.
Lietuvos krepšinio rinktinės sirgaliai.
Lietuvos krepšinio rinktinės sirgaliai. / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

„Tai buvo numatyta pagal bilietų platinimo strategiją. Neabejojome, kad dalį skirtų bilietų grąžins FIBA ir čempionate dalyvaujančių valstybių federacijos. Juos, kaip ir žadėjome, iškart paleisime į prekybą“, – sako „EuroBasket 2011“ organizacinio komiteto vykdantysis direktorius Mindaugas Špokas.

„Tiketa“ kasose bus parduota daugiau nei 500 bilietų į grupės rungtynes Panevėžyje, kur žais Lietuvos rinktinė, 300 bilietų į galimas lietuvių rungtynes Vilniaus etape rugsėjo 7,9 ir 11 dienomis, taip pat daugiau nei 3000 bilietų į finalinį etapą Kaune. Vienas asmuo vienu pirkimu galės įsigyti ne daugiau kaip du bilietus į Lietuvos rungtynes.

„Visus bilietus į rungtynes, kurias žais arba numatoma, kad žais Lietuvos rinktinė, bus galima įsigyti tik „Tiketa“ kasose. Bilietų į kitas rungtynes, kurių nežais Lietuvos rinktinė, bus galima įsigyti ir internetu“, – sako M.Špokas.

Europos vyrų krepšinio čempionatas rugpjūčio 31—rugsėjo 18 dienomis vyks šešiuose miestuose: Panevėžyje, Šiauliuose, Alytuje ir Klaipėdoje vyks grupės rungtynės, Vilniuje rungtyniaus 12 pajėgiausių rinktinių, o finaliniame etape Kaune žais 8 komandos, kurios kovos ne tik dėl medalių, bet ir kelialapių į Londono olimpiadą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius