Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurobasket 2011“. Prancūzai įrodė pranašumą prieš Izraelio krepšininkus

Solidžią persvarą jau mačo pradžioje įgijusi Prancūzijos rinktinė per kelias minutes sugebėjo išbarstyti dviženklį pranašumą, tačiau visgi iškovojo antrąją pergalę Europos krepšinio čempionate. Antrosiose B grupės rungtynėse prancūzai po didžiosios pertraukos įrodė pranašumą prieš Izraelio krepšininkus ir laimėjo rungtynes rezultatu 85:67 (24:14, 18:21, 22:13, 21:20).
Tony Parkeris
Tony Parkeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Įspūdingų dėjimų lavina susitikimą pradėję prancūzai kaip mat nutolo (19:10), o pirmosiomis antrojo kėlinio minutėmis šios komandos pranašumas šoktelėjo iki keturiolikos taškų – 28:14. Visgi Davido Blu ir Lioro Eliyahu tikslių metimų dėka žydai surengė spurtą 21:6 ir ne tik ištirpdė visą deficitą, bet ir persvėrė rezultatą savo naudai – 35:34.

Iniciatyvos vėl ėmusis Tony Parkeriui ir Joakimui Noahui prancūzai trečiojo ketvirčio pirmosiomis minutėmis susigrąžino dviženklę persvarą (45:35), o dar po kelių akimirkų jau Arikas Chivakas buvo priverstas prašyti minutės pertraukėlės – 52:35.

Nepaisant visų Izraelio rinktinės krepšininkų pastangų, antrą kartą atkurti intrigos jau nepavyko. Prancūzijos ekipa tik dar labiau nutolo ir iškovojo pergalę rezultatu 85:68.

Prancūzija: T.Parkeris 21 (7 rez. perd.), N.Batumas 15, M.Gelabale'as 13 (tritaškiai 3/3), N.Batumas 15, J.Noahas (8 atk. kam.) 9, A.Traore 8.

Izraelis: L.Eliyahu 15 (dvitaškiai 6/7), Y.Halperinas 15, D.Blu 14, G.Mekelis 8.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius