Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„FIBA-Europe“ vadovas Naras Zanolinas bandė reabilituoti kauniečių nušvilptą Andrių Kubilių: „Jei ne jis, jūs neturėtumėte visų savo arenų“

Į „Žalgirio“ arenos atidarymo iškilmes atvykęs „FIBA-Europe“ generalinis sekretorius Naras Zanolinas neslėpė esąs patenkintas naujaisiais sporto rūmais. Tiesa, greta arenoje susirinkusių žiūrovų nušvilpto Andriaus Kubiliaus atidarymo metu stovėjęs Europos krepšinio valdininkas tvirtino tuo metu pasijutęs itin nesmagiai.
„Žalgirio“ arenos atidarymas
Naras Zanolinas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Aš nesu politikas ir atsiprašau už savo nuomonę. Aš tikrai jaučiausi nesmagiai, kai jį visi nušvilpė. Tik noriu pasakyti, kad per jeigu ne atkaklus ir sunkus premjero darbas, Lietuva neturėtų šių visų arenų ir nelauktų Europos čempionato. Su juo pastaruosius dvejus metus mes labai glaudžiai bendradarbiavome. Aš tai sakau tikrai nuoširdžiai“, – per Lietuvos ir Ispanijos rinktinių mačo pertrauką kalbėjo kelis kartus už savo išreikštą nuomonę atsiprašęs N.Zanolinas.

Paskutinio vizito prieš Europos čempionatą į Lietuvą atvykęs svečias teigė, kad„Žalgirio“ arena yra tiesiog fantastiška.

„Arena yra jau beveik pasiruošusi. Liko tik kelios detalės išorėje, – teigė N.Zanolinas. – Esu šioje šalyje ir stebiuosi, kad į draugiškas rungtynes susirenka 16 tūkst. žmonių. Tai įrodo, kad jūs tikrai mylite krepšinį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius