-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Graikijos krepšinio rinktinės lyderis, rodantis pavyzdį

Graikijos vyrų krepšinio rinktinę, treniruojamą Kauno „Žalgirio“ stratego Eliaso Zouroso, pastaruoju metu apniukusios nesėkmės – nuo pat šių metų vasaros nacionalinę komandą lydi traumos, skandalai bei krepšininkų pareiškimai apie atsisakymą padėti rinktinei ir pasitraukimą iš jos.
2010 m. Akropolio taurės turnyre Antonis Fotsis susikibo su Serbijos krepšininkais
2010 m. Akropolio taurės turnyre Antonis Fotsis susikibo su Serbijos krepšininkais / „Scanpix“ nuotr.

Lyderis, kuris rodo pavyzdį, kaip turi elgtis kiekvienas profesionalus sportininkas, Graikijos rinktinėje yra Antonis Fotsis. Trisdešimtmetis 208 сm ūgio puolėjas paaukojo penkiolika metų, penkiolika vasarų įvairaus amžiaus Graikijos nacionalinėms komandoms. Krepšininkas praleido tik 2007 m. Europos čempionatą.

„Nenoriu to vengti, praleisti. Treniruotės, bėgimai, krepšinis. Esu visada pasiruošęs. Ir šįmet dirbame puikiai, visi žaidėjai stengiasi, nori būti tarp geriausiųjų“, – Graikijos krepšinio federacijos tinklalapiui sakė A.Fotsis.

Anot graiko, kitokios vasaros, nei atiduotos krepšiniui, jis savo mintyse ir neturi.
„Aš pasirinkau tokį darbą – žaisti krepšinį. Darau tai, ką myliu ir beprotiškai mėgstu. Krepšinis man davė tokį gyvenimą, už kurį atiduodu dabar duoklę. Esu prie to pripratęs ir nieko nenoriu keisti“, – kalbėjo Graikijos rinktinės lyderis.

A.Fotsio teigimu, Graikijos rinktinės kandidatai į pasirengimo stovyklą susirinko ne tam, kad sudalyvauti Europos krepšinio čempionate.

„Yra ir aukštesnių tikslų. Mes keliame uždavinius. Nenorime atvykti į pirmenybes, padėti parašus, jog žaidėme ir išvykti, teigdami, jog mums pavyko, buvome ten. Tikslas aiškus – Londono olimpinės žaidynės. Ir norime jį pasiekti“, – sakė A.Fotsis.

Graikai Europos čempionate Lietuvoje rungtyniaus C grupėje kartu su juodkalniečiais, makedonais, kroatais, bosniais ir kvalifikacinį turnyrą įveiksiančia rinktine.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius