Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilias Zouras po nesėkmės „Eurobasket 2011“ ketvirtfinalyje: „Didžiuojuosi savo komanda“

Trečiąja Europos vyrų krepšinio čempionato („EuroBasket 2011“) pusfinalio dalyve tapo Prancūzijos rinktinė.Trečiosiose ketvirtfinalio rungtynėse Kaune Prancūzijos krepšininkai ketvirtadienį 64:56 (14:17, 13:14, 13:12, 24:13) įveikė praėjusių pirmenybių bronzos medalininkę Graikijos komandą ir tarp keturių pajėgiausių Senojo žemyno komandų pateko po šešerių metų.
Iliasas Zouras
Iliasas Zouras / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Esame laimingi laimėję šias rungtynes, nes jau užsitikrinome vietą 2012 metų Londono olimpinių žaidynių atrankos turnyre. Tai buvo pirmasis mūsų tikslas. Daug kartų žaidėme su Graikijos komanda ir susitikimų pabaigose išleisdavome pergales. O šiandien buvo mūsų diena. Mes kovojome visas 40 minučių iš visų jėgų ir mums tai pavyko. Žaidėme drąsiai, protingai ir stipriai. Sveikinu savo žaidėjus“, – po rungtynių kalbėjo Prancūzijos rinktinės treneris Vincentas Collet'as.

„Tai buvo sunkios rungtynės ir mes laimingi jas laimėję. Pradžioje žaidėme lėtai, nes taip vertė mus žaisti varžovai. Tačiau rungtynių pabaigoje mes įsibėgėjome. Jie taip pat buvo verti šios pergalės, tačiau krepšinio rungtynes laimi tik viena komanda. Raktas į pergalę buvo mūsų komandos vienybė visas 40 minučių“, – pergale džiaugėsi Prancūzijos rinktinės puolėjas Florent'as Pietrusas.

„Aš didžiuojuosi savo komanda. Mes turime problemų ir mano žaidėjai atidavė visas jėgas. Rungtynių baigtį nulėmė kelios mūsų klaidos ginantis. mes turėjome juos sustabdyti, tačiau mums nepavyko, galbūt dėl patirties stokos. Dabar turime galvoti apie kitas rungtynes, kurios mums bus labai svarbios“, – dėl nesėkmės griaužėsi Graikijos rinktinės vyriausiasis treneris Ilias Zourosas.

„Žaidėme gerai visas 40 minučių, deja. nepatekome tarp keturių pajėgiausių turnyro komandų. Krepšinis susideda iš smulkmenų. Ketvirtajame kėlinyje praradome koncentraciją ir leidome Nicolasui Batumui atkovoti kelis svarbius kamuolius, o Tony Parkeriui pavyko pabaigoje pataikyti kelis svarbius metimus. Mes dar turėjome galimybių, tačiau jomis nepasinaudojome. Reikia greičiau užmiršti šią dieną, nes rytoj mūsų laukia svarbiausios rungtynės“, – treneriui antrino Graikijos komandos puolėjas Konstantinos Kaimakoglou.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius