Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš ligoninės išleistas Marijonas Petravičius jungiasi prie Lietuvos krepšinio rinktinės

Marijonas Petravičius prisijungė prie Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės. Po netikėtai diagnozuotos mikroembolijos sveikstantis vidurio puolėjas dar negali sportuoti, jam uždrausta net skristi lėktuvu, tačiau 207 cm ūgio krepšininkas likusias Europos čempionato rungtynes nutarė stebėti ne Kauno „Žalgirio“ arenos tribūnose ar namuose prie televizoriaus, o ant Lietuvos rinktinės suolo, rašo lrytas.lt.
Kšyštofas Lavrinovičius ir Marijonas Petravičius slepiasi nuo lietaus
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

M.Petravičius iš Kauno klinikų, kuriose praleido savaitę, išleistas penktadienį. Išėjęs iš ligoninės aukštaūgis iš pradžių svarstė skristi į Ameriką, kur jo žmona Bernadette netrukus turėtų gimdyti antrąjį jųdviejų kūdikį. Tačiau medikai krepšininkui kol kas draudžia ne tik sportuoti, bet ir skraidyti.

„Todėl nutariau grįžti į rinktinę. Juk vis tiek stebiu visas jos rungtynes, o daryti tai lovoje psichologiškai sunkiau nei būnant drauge su vyrais. Būsiu ir visose komandos treniruotėse“, – lrytui.lt pasakojo antradienį į Kauno viešbutį „Perkūno namai“ atvykęs 31 metų M.Petravičius.

Šiame viešbutyje apsistojo ir kiti Lietuvos rinktinės krepšininkai, trečiadienį Kaune žaisiantys Europos čempionato ketvirtfinalio dvikovoje su Makedonija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius