-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanų spauda: „Lietuvos krepšinio rinktinė – labai talentinga priešininkė“

Ispanų spauda negailėjo komplimentų savo šalies rinktinei, kuri draugiškame mače Madride šeštadienį įrodė savo pranašumą prieš Lietuvą. Pagyrų sulaukė ir lietuviai, kurie anot žiniasklaidos, yra pagrindiniai ispanų konkurentai dėl aukso Europos čempionate.
Lietuvos ir Ispanijos rungtynių akimirka.
Lietuvos ir Ispanijos rungtynių akimirka. / T.Tumalovičiaus/krepsiniosirdis.lt nuotr.

„Ispanija įveikė labai talentingą priešininką, kuris pasidavė tik ketvirtajame kėlinyje. Nors pergalės draugiškose rungtynėse nieko nereiškia, tačiau jos tikrai nemaišo“, – rašė Marca.com.

„Ispanija laimėjo, neatskleisdama savo kortų, – pridūrė AS.com. – Mačas buvo keistas, nes abiejų rinktinių treneriai slėpė savo kozirius. Juk komandos susitiks ir oficialiose rungtynėse čempionato pradžioje.“

Daugiausiai pagyrų sulaukė Ispanijos rinktinės lyderis Pau Gasolis, kuris rungtynėse buvo rezultatyviausias – 17 taškų per 19 minučių. Pats P.Gasolis džiaugėsi gerėjančiu rinktinės žaidimu, tačiau vylėsi, kad iki čempionato ispanai jį dar labiau pagerins.

„Stiprėjame kiekvieną dieną, tačiau pasiruošimas dar tik prasidėjo. Galime žaisti kur kas geriau, kol kas mes nepasiekėme nieko. Turime tęsti treniruotes, kad pasiektume geriausią žaidimą čempionate Lietuvoje“, – kalbėjo P.Gasolis.

Patenkintas komandos pasirodymu prieš Lietuvos rinktinę liko ir ispanų strategas Sergio Scariolo.

„Aš patenkintas pergale ir mūsų žaidimu. Nors žaidėme banguotai. Mums svarbiausia sėkmingai gintis, nes tuomet sėkmingai ir puolame. Perimdami iš varžovų kamuolius surengiame greitas atakas – toks mūsų žaidimo stilius. Beveik neįmanoma visą mačą žaisti vienodu tempu, tačiau toks yra mūsų tikslas“, – teigė S.Scariolo.

Sekmadienį Ispanijos rinktinė sužais dar vienas draugiškas rungtynes su Bulgarijos rinktine, o tuomet vyks į Lietuvą, kur rugpjūčio 18 dieną Kauno „Žalgirio“ arenos atidarymo šventėje dar kartą pasitikrins jėgas su Kęstučio Kemzūros auklėtiniais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius