Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonas Mačiulis: didžiausia netektis dėl traumos – Europos čempionatas „namuose“

Traumą patyręs Milano „Armani Jeans“ puolėjas Jonas Mačiulis skeptiškai vertina savo galimybes dalyvauti Lietuvoje vyksiančiame Europos krepšinio čempionate ir vadina tai „viena didžiausių netekčių“.
Traumą patyręs „Armani Jeans“ puolėjas Jonas Mačiulis dėl traumos veikiausiai negalės dalyvauti Lietuvoje vyksiančiame Europos krepšinio čempionate.
Traumą patyręs „Armani Jeans“ puolėjas Jonas Mačiulis dėl traumos veikiausiai negalės dalyvauti Lietuvoje vyksiančiame Europos krepšinio čempionate. / Tomo Lukšio/BFL nuotr.

Sekmadienį iš Italijos į Vilnių grįžęs krepšininkas oro uoste žingsniavo šlubčiodamas, tačiau šypsena nuo jo veido nedingo. „Jau viskas „post factum“, dabar reikia geros darbingos nuotaikos ir judėti į priekį. Ką daryti dabar? Juk nemiriau dar, viskas tvarkoje“, – sakė 25 metų J.Mačiulis.

Italijos krepšinio pirmenybių rungtynėse jam trūko dešinės kojos kelio raiščiai. J.Mačiulis prisimena, jog sausio mėnesį teko gydytis įplyšusį šios kojos raumenį, tad neatmeta, jog trauma gali būti to pasekmė.

Medikai teigia, kad krepšininkas negalės aktyviai sportuoti pusmetį, taigi jam teks praleisti Lietuvoje rugpjūčio 31–rugsėjo 18 dienomis vyksiantį Europos krepšinio čempionatą.

Pats J.Mačiulis jau taip pat laidoja viltis žaisti šiame čempionate.

„Europos čempionatas yra viena didžiausių netekčių, ką galėjau prarasti su šia trauma. Įsivaizdavau, kaip gerai būtų žaisti prie savų fanų ir taip toliau, bet dabar jau reikia nustumti tas mintis truputėlį į šoną“, – apgailestauja lietuvis.

Tačiau jis įsitikinęs, jog Lietuvoje netrūksta jaunų talentingų krepšininkų, kurie „degs noru įrodyti, kad yra puikūs žaidėjai“, tad pamaina jam bus surasta.

Į gimtinę grįžęs sportininkas ketina čia kurį laiką apsistoti, kol vyks reabilitacija. „Pasveikti iki Europos čempionato greičiausiai nespėsiu, bet pusę metų ilsėtis tikrai neketinu“, – užsiminė J.Mačiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius