Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kęstutis Kemzūra: „Šansą gaus mažiau žaidžiantys krepšininkai. Tikiuosi, jie jį išnaudos“

Lietuvos krepšinio rinktinės pirmadienį laukia paskutinės Europos čempionato pirmojo etapo rungtynės. Kęstučio Kemzūros auklėtiniai jau žino galutinę savo vietą A grupėje – antrąją, todėl neslepia, kad rasti motyvacijos dvikovoje su autsaidere Portugalija bus labai sudėtinga.
Kęstutis Kemzūra
Kęstutis Kemzūra neslėpė, jog rasti motyvacijos mače su portugalais bus sudėtinga. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Mano užduotis yra, kad žaidėjai šį vakarą būtų pikti. Neslėpsiu – šis mačas bus sunkiausias motyvacijos prasme. Priversti vyrus žaisti ir dirbti visa jėga. Visgi žaidžiame namuose, vakar pralaimėjome, pusę rungtynių atrodę beviltiškai – tai mus turi suteikti pykčio ir papildomos energijos“, – pirmadienį po rytinės treniruotės Aukštaitijos sporto centre kalbėjo K.Kemzūra.

„Savo šansą gaus mažiau žaidžiantys krepšininkai. Tikiuosi, jie jį išnaudos ir leis pailsėti lyderiams. Gal jiems pavyks gerai pasirodyti, įgauti daugiau pasitikėjimo ir galimybių daugiau žaisti kitose rungtynėse“, – pridūrė strategas

Paklaustas įvertinti varžovų rinktinę, kuri A grupėje kol kas patyrė visus keturis pralaimėjimus, K.Kemzūra teigė, jog neįvertinti jų gali būti pavojinga.

„Portugalai turi daug vyresnių žaidėjų, amžiaus vidurkis turbūt yra per 30 metų. O gero, jie yra silpniausia komanda mūsų grupėje, tačiau reikia gerbti kiekvieną varžovą. Jeigu išeisime žaisti nenusiteikę, galime turėti viso problemų“, – sakė K.Kemzūra.

Jo auklėtiniai A grupėje jau užsitikrino antrąją vietą ir K.Kemzūra neslėpė, jog tokį pasiekimą vertina gerai. „Neblogai. Iš keturių žaistų rungtynių pasiekėme tris pergales. Pralaimėjome labai stipriam varžovui. Patys nežaidėme taip, kaip turėjome“, – apibendrino Lietuvos rinktinės treneris.

K.Kemzūros interviu:

VIDEO: 15min.lt - Kęstučio Kemzūros interviu prieš rungtynes su Portugalija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius