Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtas ketvirtfinalis: „Serbai yra pajėgesni už rusus“

Lemiamos Europos krepšinio čempionato Lietuvoje kovos įsibėgėja. Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje bus sužaistas paskutinis ketvirtfinalio susitikimas – intriguojantis rusų ir serbų mačas.
Serbijos vyrų krepšinio rinktinės treneris Duško Ivkovičius ir Stefanas Markovičius (dešinėje)
Serbai gina Europos vicečempionų titulą. / FIBA/Liusjeno Kulbio nuotr.

Rusijos rinktinė – vienintelė dar nepralaimėjusi šiame čempionate, tačiau ketvirtfinalyje jų laukia kietas riešutas – kovingoji Europos vicečempionė Serbija.

„Tai sunkiausiai nuspėjama pora. Rusų užimta pirmoji F grupės vieta nieko nereiškia. Manau, kad serbai yra pajėgesni“, – portalui 15min.lt prognozavo krepšinio treneris Rūtenis Paulauskas.

„Serbai daug kur turi pranašumą – įžaidėjai, aukštaūgiai ir snaiperiai jų geresni. Be to, serbai visada yra kovingi – jie gali susitelkti vienam mačui, parodyti ryžtą, charakterį“, – vardino krepšinio specialistas.

Tuo tarpu Rusijos rinktinės žaidime R.Paulauskas mato nuovargį. „Žiūrėjau rusų rungtynes su Makedonija ir jie man paliko labai blankų įspūdį. Nemanau, kad jie nenorėjo žaisti ar buvo nemotyvuoti – nebūtų metę to paskutinio metimo. Tiesiog, manau, kad rusų jėgos senka“, – teigė R.Paulauskas.

Po šios akistatos paaiškės paskutinė „Eurobasket 2011“ pusfinalio pora. Rusai arba serbai dėl vietos finale kovos su prancūzais. Kitame pusfinalyje penktadienį žais Ispanija ir Makedonija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius