-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos „Švyturio arena“ dar kelia rūpesčių

„Ramaus miego dar nėra ir jo negali būti“, – teigė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas, paklaustas apie „Švyturio arenos“ užbaigtuves.
Klaipėdos arena jau pasipuošė iškaba.
Klaipėdos arena jau pasipuošė iškaba. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Baiminamasi, kad per arenos atidarymą numatytas grupės „Smokie“ koncertas gali įvykti valstybinei komisijai arenos taip ir neįvertinus. „Kitą savaitę turėtų prasidėti dokumentų peržiūra ir atliktų darbų vertinimas. Labai tikiuosi, kad problemų nekils. Arenos atidavimas komisijai vertinti vyks sektoriais. Kai kurie darbai gali užsitęsti ir, tikėtina, kad koncertas vyks dar „nepriduotoje“ arenoje“, – apgailestavo meras.

Baiminamasi, kad arena pagal dokumentus dar nebus užbaigta ir per draugišką krepšinio turnyrą, vyksiantį rugpjūčio 2–4 d. 

„Vėtrūnos“ valdybos pirmininkas Vytautas Banys tikina, kad arena yra užbaigta – vyksta tik  paskutinieji derinimo darbai. „Tai normalus procesas. Kada pavyks baigti – nenoriu spėlioti už visą specialistų grupę. Visi stengiasi, visi dirba. Arenos statybos – ne kokio kioskelio. Tai visuomeninis objektas, turintis išskirtinį statusą. Ir koncertas, ir čempionatas tikrai įvyks“, – patikino jis.

Klaipėdos arenos užbaigtuvės vis nusitęsia – planuota, kad paskutiniai taškai bus sudėti dar birželio paskutinėmis dienomis. Jau pardavinėjami bilietai į liepos 28 d. vyksiantį grupės „Smokie“ ir simfoninio orkestro koncertą. Šis koncertas kartu reklamuojamas ir kaip atidarymo renginys.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius