Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšinio bilietų burbulas sprogo: kasose jų staiga atsirado, perpardavinėtojai liko be pelno

Net ir krepšiniu nesidomintys puikiai žinojo, kad sunkiausiai šią vasarą buvo įsigyti bilietų į Lietuvos rinktinės varžybas. Tačiau pirmąją čempionato dieną bilietų burbulas sprogo – trečiadienį jų netrūko „Tiketos“ kasose.
Rinktinės sirgaliai
Krepšinio sirgaliai pirmąją čempionato dieną nesunkiai galėjo įsigyti bilietus į beveik visas rinktinės varžybas Panevėžyje. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Bilietų atsirado juos grąžinus FIBA“, – paaiškino „Tiketos“ kasininkė, likus mažiau nei valandai iki pirmojo Lietuvos mačo su Didžiąja Britanija. Kasininkės teigimu, išvysti rinktinės žaidimą buvo galima kone visose A grupės rungtynėse – išskyrus su Ispanija.

Tuo tarpu kitame intriguojančiame mače – prieš Turkiją – bilietų netrūko: kasininkė siūlė rinktis iš daugybės variantų – net keli sektoriai degė žaliai. Tiesa, net ir toliausiai nuo arenos esančios vietos nebuvo pigios – nuo 239 iki 279 litų, priklausomai nuo varžovo.

Nors apie kasose atsiradusius bilietus buvo pranešta dar trečiadienio popietę, iki pat vakaro jie nebuvo išpirkti. Matyt, nesitikėję tokios dovanos, sirgaliai bilietų kasų neužgulė. Trečiadienio vakarą prie Panevėžio arenos kasų būriavosi vos kelios dešimtys pirkėjų.

Perpardavinėtojai skundėsi nerandantys pirkėjų

Staiga „Tiketos“ kasose atsiradę bilietai į rinktinės rungtynes sugadino perpardavinėtojų verslą. Bilietų karštinės apogėjuje kartais net 10 kartų didesnių sumų už galimybę išvysti Lietuvos žaidimą prašę perpardavinėtojai trečiadienį džiaugėsi bilietus pardavę už savikainą.

„Niekas neperka. Puikios vietos, prašau tik 150 litų, tačiau niekam nereikia. Baigiu sušalti“, – stebėjosi prisistatyti nenorėjęs pardavėjas. Tiesa, į derybas su 15min.lt žurnalistu bilietą parduoti už 100 litų jis nesileido.

Kitas už bilietą į Lietuvos rinktinės mačą ketvirtadienį su Lenkija prašė 200 litų. Bilietus prie „Tiketos“ kasų pardavinėjo ir užsieniečiai. Anglas į mačą su Didžiąja Britanija prašė tiek, kiek ir mokėjo – po 279 litus.

Paklausti kodėl pardavinėja bilietus, visi teisinosi netikėtai pasikeitusiomis aplinkybėmis: neatvyko draugas, laimėjau geresnius, turiu vieną atliekamą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius