Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšinio parodoje Panevėžyje – legendinių krepšininkų paskolinti eksponatai

Būsimo Europos vyrų krepšinio čempionato nuotaikomis gyvenančiame Panevėžyje Kraštotyros muziejus miestiečius ir miesto svečius kviečia susipažinti su Lietuvos krepšinio istorija – birželio 25 d. atidaroma paroda „Trijų milijonų aistra – krepšinis“.
Arvydas Sabonis
Arvydas Sabonis / Krepšinio paroda

Parodoje pasakojama apie įsimintiniausius Lietuvos krepšininkų pasiekimus, žymiausius krepšinio trenerius. Lankytojai turės progą susipažinti su visa Lietuvos krepšinio istorija nuo 1925 m., pirmųjų Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės tarpvalstybinių varžybų su Latvijos rinktine, iki 2010–2011 m. krepšinio sezono svarbiausių įvykių. 

Parodoje eksponuojami Arvydo Sabonio, Šarūno Marčiulionio, Žydrūno Ilgausko ir Sergejaus Jovaišos paskolinti eksponatai, Lietuvos krepšinio klubų „Lietuvos rytas“ ir Kauno „Žalgiris“ simbolika.

Be to, Lietuvos krepšinio sirgaliai ir parodos lankytojai turės unikalią galimybę laimėti krepšinio aistruolių prizų. Visi, kurie atvyks į parodą iki rugpjūčio 30 d., galės laimėti bilietą į Europos vyrų krepšinio čempionato Ispanijos ir Turkijos komandų varžybas, krepšinio kamuolius su žymiausių krepšininkų parašais bei kitus vertingus prizus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius