-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Makedonų treneris Marinas Dokužovskis: „Lietuviai – favoritai, bet mes nepasiduosime, niekada“

Fantastiškas Sergejaus Monios tritaškis aidint finalinei sirenai, nustūmė makedonus į antrąją F grupės vietą, o ketvirtfinalyje lėmė akistatą su Europos krepšinio čempionato šeimininke Lietuva. „Žinome, kad jie šeimininkai, kad jie favoritai, kokius puikius žaidėjus jie turi, bet mes nepasiduosime, niekada“, – iš karto po skaudaus pralaimėjimo Rusijai tvirtino makedonų treneris Marinas Dokužovskis.
Makedonų treneris Marinas Dokužovskis žadėjo kovą Lietuvai.
Makedonų treneris Marinas Dokužovskis žadėjo kovą Lietuvai. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Išsamią Rusijos ir Makedonijos rinktinių mačo statistiką rasite čia. Čempionato tvarkaraštis, lentelės, rezultatyviausi žaidėjai ir kita statistika – specialioje rubrikoje 15min.lt/eurobasket2011.

Stebuklus Europos čempionate Lietuvoje išdarinėjantys makedonai favoritais laikytiems Rusijos krepšininkams pirmadienį nusileido tik po dramatiškos kovos (61:63). M.Dokužovskio auklėtiniams tai buvo vos antrasis pralaimėjimas čempionate, nutraukęs šešių iš eilės pergalių seriją.

„Manau, dar kartą įrodėme, kad nusipelnome žaisti ketvirtfinalyje. Žinojome, kad mums bus sunku grumtis po krepšiu, tačiau gerai gynėmės. Mūsų atsarginių žaidėjų suolelis yra per trumpas ir negalėjome panaudoti tiek žaidėjų, kiek rusai. Visgi, jei būtume laimėję, manau, kad būtume tos pergalės nusipelnę“, – spaudos konferencijoje apmaudo neslėpė M.Dokužovskis.

„Toks tas krepšinis – kartais laimi, kartais pralaimi“, – trumpai nesėkmę apibūdino Vilniaus „Lietuvos ryto“ naujokas makedonas Predragas Samardžiškis.

M.Dokužovskis pabrėžė, jog komandai labai trūko ranką susižeidusio Todoro Gečevskio. Neaišku, ar jis galės žaisti ir ketvirtfinalyje. „Jo ranka sutinusi. Medikai daro viską, ką gali, tačiau neaišku ar jis dar galės žaisti šiame turnyre. Jo ūgio po krepšiu mums labai trūko“, – tęsė makedonų treneris.

Kalbėdamas apie ketvirtfinalį, M.Dokužovskis pabrėžė, jog jo auklėtinai atiduos visas jėgas, kad pateiktų dar vieną staigmeną. „Atvykome čia žaisti krepšinio ir netaupysime jėgų“, – prieš akistatą su Lietuva ryžtingai kalbėjo makedonų treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius